Meskeres feeder

Parduodu ivairias meskeres. Fyderiai ( feeder ) ir Pikeriai (winkle picker) meškerės dugninei žūklei. Nors kai kurie žvejai teigia, kad svoris nėra labai svarbus, tačiau tai nėra tiesa – juk žūklė šia meškere gali būti ne tik stacionari, kada dugninės meškerės ilsisi ant atramų, bet taip pat ir mobili.


Larus Lake Hawk Feeder Išparduota. Vienas iš geriausių kainos ir kokybės atžvilgiu.

Meškerė Okuma Solitron Feeder M 3. MEŠKERĖ ALIVIO CX FEEDER. Naujas Alivio meškerės modelis CX siūlo dar geresnę kokybę už nedidelę kainą. Galite rinktis vieną iš trijų meškerių kategorijų – lengvos (m), vidutinės (m) ir sunkios klasės (m). XTanglies pluošto ir Geofibre pluošto.


Czech Style Nymphing 290cm. Tubertini Concept, tai aukštos kokybės feeder tipo meškerykočiai pagaminti iš ypač lengvo, dvigubai radialiai armuoto anglies pluošto, dėka ko visos dalys gavosi labai lengvos ir plonos, su puikia reakcija į. DAM Whisler Feeder - dugninės anglies pluošto meškerės , kurios ne tik atrodo gerai, bet ir gerai dirba žūklėje, be to, jas galite įsigyti už palankią kišenei kainą.

Dažniausiai šis tipas naudojamas žvejojant . Pasirink dominančią kategoriją. Dugninės meškerės ir jų rūšys. Aprašymas: Ekonominės klasės dugninės meškerės , pagamintos iš anglies ir stiklo pluošto kompozito.


Greitas pristatymas arba nemokamas atsiėmimas parduotuvėje. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Fider ( Feeder ) tipo meškerė iš principo yra tas pats kas ir spiningas tik sudarytas dažniausiai būna iš trijų dalių, turi daug nedidelių žiedelių ir keičiamas plonas viršūnėles. Aqualite Sensor Float Tele.


Twilight Specialist Coregone. Silver Creek Ultra Light Spin. Exceler Ultra Light Jigger Spin. Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.


Pradėkime nuo svarbiausio dugninės meškerės komponento – meškerykočio. Tai ežerų ir kitų stovinčių vandenų meškeriotojų ginklas, kurį puikiausia galima panaudoti ir kanaluose, tokiose lėtos tėkmės upėse kaip Nevėžis, Šešupė ar Feeder fyderio kotai pasirinkimas (1)Dubysa vasarą. Prisiskaites forumuose visokiu postu apie dugnines meškeres susidariau pirmą ispūdį, kad Feeder tipo kotas gali buti paprastas visai nebrangus (kam mėtyti pinigus vėjais, tipo rankose laikyti nereikia), bet įsigyjau savo pirmus kotus tikrai ne iš pigiausių, kaip supratau vėliau ne tokius kokiais norėčiau . Nepatingėkite pasiteirauti geresnės kainos ir mūsų vadybininkai esant galimybei pasiūlys Jums pigiau dugninės meškerės grupės prekes.

Lietuvos įmonių katalogas.

Commentaires

Articles les plus consultés