Skrivebordslampe kontor

Her ser du et utvalg av lamper for skrivebord og arbeidsbenker. Ambisjonen har alltid vært at AJ Produkter skal være en ledende leverandør av kontor -, lager- og verksteds- innredning. Vi har mange moderne varianter, også med dockingstasjon for mobil og nettbrett.


Grunnbelysningen kan suppleres med direkte lys ved skjermarbeidet, med en arbeidsplasslampe som for eksempel en skrivebordslampe. I tillegg bærer disse lampene en belysningsstyrke på opp til 2til 3lux, som skal danne en sammenhengende belysningsstyrke på kontoret , . Vis alle produktene i kategorien Bordlamper.

Dustin har bra priser og raske leveranser. Bordlamper hjelper deg med å jobbe mer effektivt, produktivt og komfortabelt. Arbeidsbelysningen vår finnes i en rekke stiler som passer inn i ethvert arbeidsmiljø. Velg en lampe med regulerbar arm og lyskilde, slik at du kan rette lyset nøyaktig som du ønsker.


Du slipper å anstrenge øyne og kropp, . Velg de riktige lampene til kontoret. Med vår guide får du den riktige kontorbelysningen. Les om skrivebordslamper , tak- og veggbelysning til kontoret her.


En ergonomisk designet skrivebordslampe gir jevnt lys over hele arbeidsområdet.

Den reduserer risikoen for blending og reflekser og gir ikke noe ubehag for kolleger. Den jevne lysdistribusjonen letter overgangen mellom . Luxo Split bordlampe, en lysmaskin på kontoret. Design: Aleksander Borgenhov. Split er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys de tradisjonelle skrivebordslamper.


Denne nye skrivebordslampen gjør det enkelt å oppfylle kravene i den europeiske standarden for . På kontoret er det rigtig vigtig med et godt arbejdslys. Lige fra skrivebordslampen til pendlen eller loftlampen. Når du skal have et godt læselys er det vigtigt at detaljer og kontraster bliver fremhævet.


Dette kan du opnå ved at bruge pære som Concentra spotpærer, Halolux halogenpærer eller LED. Bufret Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor - og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Distribusjonen skjer fra selskapets høyautomatiserte sentrallager på Karihaugen.


Kundekontakten skjer lokalt ved alle våre avdelingskontorer samt fra hovedkontoret i Oslo. Hos JYSK har vi et godt tilbud på taklamper. Vi har et stort utvalg lamper, gulvlamper, bordlamper, m. LED bordlampe turkis Metall LED total 1. Type: bordlampe, bordlampe, nattbordlampe Enkel å bruke Med på, av-bryter Metall slangen arm Materiale: Metall Farge: Oransje Stil: Klassisk Beskyttelsesgrad: IPSp.

Henrik skrivebordslampe kraftig arbeidslampe som enten kan stå på bordet på fot , eller skrus fast på siden av bordplata Egner seg spesielt godt til belysning ved siden av PC Finnes i sort og hvit. SKRIVEBORDSLAMPE LEITZ STYLE LED ART. Stilig led skrivebordslampe med automatisk dimmer, ios og android app for nedlasting. Forpakning: Selges i enheter a 1.

Commentaires

Articles les plus consultés