Pe torsa skuespillere

En hver skuespiller med respekt for seg selv (og sitt eget liv) har stand-in når utfordringene blir for store. Da kan du lese persongalleriet. Der finner du også info om hvem som har vært gjesteartister og hvilken rolle de har hatt. Denne oppgaven tok Toril Gustavsen seg av.


Det var Lornts Mørkved fra Høylandet. Opp gjennom årene har det med hemmelig gjesteartist blitt et populært innslag .

Pe – Torsa er et friluftsteater i grenda Kvelia i Lierne kommune i Nord-Trøndelag. Da er det godt at de yngste tar ansvar og skaper det som kan bli framtidas Per, Agust og Jens Peder. I år er ikke det mulig med tanke på skuespillerne som skal være me frivillige osv.


Pe - Torsa -billetter revet bort allerede. Kvelibua i Lierne er ikke som andre bygdebutikker. Billettslaget gir en betydelig ekstrainntekt for bygdas eneste butikk. Flesteparten av skuespillerne er glade amatører som bor i Lierne eller som har vokst opp i kommunen. Regien i år er det Arnulf Haga som står for.


Han har tidligere regissert Spelet på Stiklestad.

Han er kjempeflink til å ta . Forestillingen er produsert av Sel teaterlag og fremføres av regionens skuespillere , dansere og musikere sammen med profesjonelle skuespillere. Handlingen i Kristin Lavransdatter er satt til. Send din siste hilsen til den folkekjære skuespilleren. Er det noen av dere som kunne tenkt dere å spille talls bikere med biken i Pe - torsa skuespill i Lierne siste helga i August?


Det er forestillinger torsdag, på fredag, og på lørdag. Avsluttningen av skuespillet skal være at Bikerne kommer inn som . Språk: Nivå: Norsk, Morsmål. Erfaringer: Statist, Middels.


Ellevilt friluftsspill i grenda Kvelia i Lierne. En skuespiller som er større i verden enn hjemme i Trondheim og som bidro sterkt til at Ingmar Bergman kunne skape flere mesterverk. Du går inn i et stummende mørkt rom, hvisker forsiktig til sidemannen, mens et dempet kremt som sprer seg umerkelig i teatersalen. Så plutselig: Lyset slås på og forestillingen begynner. Noen ganger kjenner du deg igjen i det som skjer på scenen, det er som om det handler om deg.


Andre ganger er teatret en herlig flukt. Det kom 1tilhørere og de likte opplevelsen så godt at stykket ble forsøkt utvidet til en to-akter.

Commentaires

Articles les plus consultés