Parduodami namai piniavoje

Parduodami namai , sublokuoti namai , sodai Panevėžio r. Visi parduodami namai Lietuvoje. Išsirink svajonių namus! Skelbimai, kuriuose parduodami namai - Aruodas. Tickunai skelbimų paieškos rezultatai Alio.


ARŲ SKLYPE BESIRIBOJANČIAME SU MIŠKU. UNIKALI, GRAŽI VIETA UŽTIKRINS KOKYBIŠKĄ, PATOGŲ BEI RAMŲ GYVENIMĄ ŠIUOLAIKIŠKAI ĮRENGTAME NAME. Piniavoje parduodamas namas su mansarda: kambariai, virtuvė , koridorius, rūsys, palėpė, balkonas, veranda.


Name nėra patogumų, tačiau iki namo atvesta miesto kanalizacija ir vandentiekis, todėl galima įsirengti. Yra elektra, galimybė prisijungti prie interneto. RAMIOJE, GRAŽIOJE VIETOJE. Bendras plotas - 9kv.


Namukas – mūrinis, 9 kv. NAMAS PADALINTAS HORIZONTALIAI. Sklypo plotas aro, teritorijoje yra šulinys (vanduo geriamas yra daryti tyrimai), upės vandentiekis, . Sklypo paskirtis – mažaaukščių gyvenamųjų namų statybos.


Sklypas randasi gražioje vietoje, šalia upės, tačiau labai aukštas krantas, todėl nebaisūs pavasariniai potvyniai. Visos komunikacijos (elektra, dujos, vandentiekis, nuotėkos) visiškai šalia . Namas rąstinis vieno aukšto su. Skubiai parduodamas sklypas 1. Tai generalinės rangos statybinė organizacija, kurioje dirba 1įvairių specialybių žmonių.


Atlieka bendruosius statybos, izoliavimo, apdailos, aplinkos tvarkymo darbus, įrengia inžinierinius tinklus, vidaus santechnikos ir elektros, žemų temperatūrų sistemas, metalo konstrukcijų statinius, . Namai piniavoje parduodami - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Nemokami skelbimai kiekvienam!


Originaliai įrengtas, euro remontas, perplanuotas, parduodamas su visa įranga, visais baldais. PARDUODAMAS VASARNAMIS SU A. VOS UŽ 2METRŲ TEKA LEVENS UPE. EMĖS SKLYPAS TINKAMAS GYVENAMAJAM NAMUI STATYTI.


SAUGI KAIMYNYSTĖ- APLINK YRA NUOLAT GYVENANČIŲ KAIMYNŲ . Aprašymas Puikus namas , puiki vieta, verta apžiūrėti ir pirkti. Lietuvos automobilių kelių direkcija tikisi sutartį su estakados į Rusnės salą rangovu pasirašyti iki gruodžio pradžios, o ją pastatyti numatoma iki kitų metų pabaigos. Direkcijos vadovas Egidijus Skrodenis sako, kad tai gera žinia Rusnės gyventojams, kuriems kasmet per potvynius sudėtinga išvažiuoti į darbą ir grįžti į namus. Tačiau didesni ar mažesni namai šiuose plotuose statomi ir toliau. Tiek praėjusį rudenį buvo prašoma už arų sklypą ir kuklų sodo namelį sostinės Antakalnio mikrorajone, netoli Dvarčionių esančioje sodininkų bendrijoje.


Nors sklypas kraštinis, o namuko languose atsispindi miškas, . BENDRA INFORMACIJA: Sklypo plotas arų Namo naudingas plotas 68mKambarių. Juk norisi patogumo – vasarą blynus išsikepti, pasišildyti vandenį, o žiemą ir pečių pakurti“, – sakė gyventojų bendruomenės „ Piniava “ pirmininkas Zigmantas Babilas. Tačiau, vietovėje jei atsiranda daugiau namų ūkių, norinčių įsivesti dujas, svarstomos galimybės atvesti dujotiekį ir į atokesnes vietas.

Commentaires

Articles les plus consultés