Mini stekepanne

Plus er en trendy og fargerik serie som gir liv til kjøkkenet! Plus serien en av våre bestselgende kjøkkenprodukter. Plus kan brukes på alle typer komfyrer, inkludert induksjon. Alle delener er produsert i aluminium og er belagt med et slitesterkt o. Keramisk ministekepanne som selges i tre ulike farger!


Modellen har en slitesterk, keramisk stekeflate som beholder slippevnen lenge og motstår riper veldig godt. Stekepannens stamme er i ekstra hardt . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Denne ministekepannen gjør det enkelt og kjapt å steke seg et egg. Le Creuset Rund Gryte ,3l. En søt mini stekepanne for servering av småretter og tilbehør.


Kan vaskes i oppvaskmaskin. Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser. Mini stekepanne i støpejern. Mandag til fredag kl 08.


Pannen er laget i aluminium som gjør at det ved bruk. MINI STEKEPANNE 16CM STÅLBLÅ. Leter du etter billige Gryter og panner på nett? Ula Jern holder til på Rosendal i Trondheim. Vi designer, produserer og monterer alt fra spesialinnredninger og konstruksjoner i alle typer materialer med hovedvekt på stål, aluminium og rustfritt.


Vi utfører også alt innen foliearbeider, skilt . Produsent Mauviel Farge stål. Materiale rustfritt stål. Du har ingen produkter å sammenligne. En god stekepanne gjør underverker på kjøkkenet.


Jernia hjelper deg å finne riktig stekepanne til ditt behov, slik at stekingen blir som en drøm. Pris: 6kr Fri frakt RoyalDesign. Dessverre er det ikke flere av det ønskede produktet på lager. Leveringstid: Bestillingsvare.


Beregnet leveransetid 5-arbeidsdager). Norskprodusert gammel stekepanne i veldig liten størrelse, plass for ett egg.

Commentaires

Articles les plus consultés