Løse ben til bord

Besøk oss for å oppleve et sortiment av veldesignede og svært rimelige bordben og benbukker! Hev- og senkbare ben for stol, bord , seng, skap m. Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Bordbein av rundt stålrør med mm diameter inkl. Overflatebehandling: matt nikkel. Har skaffet meg en del gilde treemner, og har gjort klart for å lage langbenk og kjøkkenbord. Tenkte meg å finne noen gode gammeldags hairpin-legs, tenkte dette skulle bli en smal sak.


Leveres i hvit og matt nikkel overflate. Bordben er tilgjengelige i lengder fra 100mm til 900mm. Hos JYSK har vi alt du trenger til madrassen din.

Stort utvalg av sengeben og forskjellig tilbehør. Jeg har et furu spisestuebord i typisk bondestil. Dvs at bordplata ert tykk og understellet er todelt og har utskjæringer. Jeg ønsker å ta bort understellet og sette på fire rette bordben , i tre. Hvor får man kjøpt løse ben ? Et bord er ikke meget værd uden bordben.


Vi har løse bordben i flere forskellige farver og materialer. Vores bordben fås blandt andet i stål og krom. Hele vores udvalg af bordben er i holdbare og solide kvalitetsmaterialer, så du roligt kan være . Topp platen kan taes av å brukes som fat. Elegant og vakkert rundt bord i tre fra Halvor Bakke.


Fargen er antikk hvit, og med løse ben kan det også brukes som et brett! Praktfullt og praktisk firkantet bord i tre fra Lama, i antikk hvit og med løse ben. Minste bestillingsantall for forhandler stk. Stilrent salongbord med ramme og ben i sort metall og bordplate i eik.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Et sofabord kan gjøre mye med stuen din! Derfor har vi fått vår stylist til å vise deg hvordan du selv kan lage bord som er kjempekulte, trendy og helt unike. Finn ditt favoritt- bord og sett i gang!


Vi lover at du får det til! Her er oppskriftene: Tryll med folie. Med litt spraymaling og folie gjør du et enkelt sofabord .

Commentaires

Articles les plus consultés