Ilgalaike butu nuoma panevezyje

Panevėžys , Molainiai, Molainių g. Išvežame nereikalingus daiktus iš garažų, sandėliukų, apleistų namų ar butų. Parvešime jūsų prekes iš Senukų, MokiVeži, Ermitražo, Ikea, ir kitų prekybos vietų. Skelbimai, kuriuose nuomojami butai - Aruodas.


Populiariausi viršuje, Naujausi viršuje.

Ieškau nuomuotis buto Radviliškyje ar rajone. Ieškomas butas-namas nuomai -Ieškomas butas- namas nuomai. Su mokėjimais problemų nebus. Išsirink svajonių namus! Visa įranga ( indaplovė, skalbimo mašina ir tt ). Su rimtu nuomininku kaina derinama pagal sezoniškumą.


Pasirašoma ilgalaikė sutartis pas notarą. Visi patogumai, wc su dušo kabina, virtuvė sujungta su kambariu, aukštas.

Be tarpininkų tik dabar! Domina tik ilgalaikė nuoma. Jei butas Jums tiks - bus imamas depozitas ir taikomas vienkartinis tarpininkavimo mokestis. Nemokami būsto ir patalpų nuomos skelbimai.


BUTO NUOMA KLAIPĖDOJE TRUMPAM IR ILGAM LAIKOTARPIUI. Kambarių nuomos skelbimai, pasiūlymai, kainos. Ilgalaikė nuoma kambarys su . For timer siden - Miestas: Klaipėda Gatvė: Centras. Siūlau: Rajonas: Klaipėdos Miestas: Palanga Gatvė: Zanavykų. Visi trumpalaikės bei ilgalaikės būtų nuomos skelbimai Kaune.


Kairėje tinklalapio skiltyje arba žemėlapyje naršydami nuomos skelbimus rasite informaciją apie šildymo tipą (centrinis arba autonominis) bei galėsite palyginti šildymo kainas Kaune. Butų nuomos skelbimai yra pateikti tiek brokerių, nekilnojamojo turto . Kaloteje isnuomojamas kambariu butas nuosavame name uz 1euru SU VISKUO ,per men. Butas suremontuotas, su zidiniu,.


Lietuvos įmonių katalogas. Tačiau trumpalaikė butų nuoma iš nuomotojų reikalauja didesnių investicijų, palyginti su ilgalaike , nes jie teikia savotiškas viešbučio paslaugas, t. Parduodamas kambarių butas Klaipėdos g.

Parduodamas kambarių butas Kosmonautų g. Nuomos mokestis 1eurų.

Commentaires

Articles les plus consultés