Halvor bakke signature collection 2016

Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Dersom du ikke har valgt varehus må dette gjøres for at vi skal kunne gi deg riktig katalog.


Riktig varehus kan du sette oppe til venstre på denne siden, rett under Bohus logoen. På grunn av fraktkostnader vil enkelte priser i våre reklameaviser avvike fra priser i varehusene, dette gjelder for varehus i Nordlan Troms og . SIGNATURE COLLECTION by Halvor Bakke.

Dette er en kolleksjon som er designet av meg for Bohus, sammen med. I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker- team deg med til fjells, sjøs og skogs. Du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Få med deg Eventyrlig oppussing - et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og . Det blir spennende å se nærmere på kolleksjonen når den kommer i butikk.


Velkommen til Halvor Bakkes kolleksjon hos Lama. Putetrekk, fat og brett, telysholdere, rammer, pyntebord og mye mer. Over 1produkter fra Halvor her!


Derfor er valgfrihet sentralt i hans kolleksjon.

Signature Collection by Halvor Bakke er et samarbeidsprosjekt mellom interiørdesigner Halvor Bakke og Bohus. Den består av sofaer, sofabor spisebor stoler og mye, mye mer. Fokus har han på de enkle rene . Bakke mener det er viktig å være personlig når man innreder. Addsimplicity jannice wistrand inredningsblogg Många är vi som har snedtak i våra hem.


Ofta är det svårt att inreda dessa utrymmen. Ett bra tips är att skapa ett ”altarbord” för vackra. Dark walls, dark floors, fireplace, furniture. Nordic State har stått for design, layout og prosjektledelse av boken.


Den er fylt av inspirasjon fra ulike interiørstiler, Halvors egen inspirasjon, tips og rå . Er nå litt hyggelig med denna snøen også! Rustfrie lanterner fra min interiør . Stuen er preget av rene linjer og duse toner. Med grått som grunnfargen har eierne valgt å kombinere dette med fargetoner som beveger seg fra hvitt til mørk brun. Stoffet er fra Designers Guild.


Bordene er som nye - ingen av dem har hakk, riper eller flekker. Prisen kan diskuteres hvis alle bordene kjøpes samlet. HALVOR BAKKE foran sin lekre, røde Loveseat Dyktige Halvor Bakke er en travel mann.

I tillegg til egen interiørkollesjon (Lama), fargekart og tapetkolleksjon (Fargerike), glasskolleksjon (Magnor Glassverk) og diverse interiørprosjekter innenfor hotell og . I går kveld dro jeg til Fargerike Kristoffersen i Horten hvor de hadde stelt i stand en kundekveld med Halvor Bakke. Denne høsten er han å se på TV3 .

Commentaires

Articles les plus consultés