Figgjo flint verdi

Helt ny og helt grønn på der meste :mrgreen: Har arvet et moccaservice i pastellfarger fra figgjo flint. Noen som vet verdi på disse? Porselen med blått kina-trykk.


Kan noen hjelpe meg med vurdering av noen gjenstander? Bufret Lignende Rillekant.

Figgjo Flint servise 27. Gullstripe ytterst og innenfor modellert. To tynne striper innenfor. Dekor med skyvebilder innkjøpt fra Sentr.


Bedriftens historie Samvirkeserien fra Stavangerflint , formgitt av Carl Frithjof . PP-Deler Gul Glohane. PP-Sort kaffekanne Glohane.

PP-Fat,Bolle,Peanøttkrukke. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Vakkert fat med fruktmotiv. Bredde på det bredeste cm. Stor skål formet som pære.


Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker. Til alle dere som ønsker navn eller verdi på typiske service mønster med blomster og gress - gull ring eller andre enkle dekor fra tidlig tall, finnes det få eller ingen sikre kilder på dette. En bedre mulighet til å kunne finne ut av det er på facebook - figgjofruene er ett av flere steder. Siden det ikke finnes kjente komplette . Var på en av mange bruktbutikker i byen idag.


Da fant jeg en saltkrukke fra figgjo flint som jeg falt pladask for! Programmet ble også videresolgt til Tysklan italia, Frankrike og USA. De som ønsker å vite mer om Inger Waage, anbefales Jan . Egersun Citron Rex, Rex Fayance Nr.


Nora Guldbransen, ( finnes bare et eksemplar, tror jeg)PP Nr. Det riflede, Tias Eckhoff PP Nr.

Blå El Herta Bengtson, Rørstrand Nr. Spire, Konrad Galaaen PP Nr. Arabia,Emilia av Raija Uoskkinen nr. Köp och sälj Norskt i auktion och till fast pris på Tradera.

Commentaires

Articles les plus consultés