Dansani air dusjhjørne

Bredden i det nye dusjprogrammet spenner fra den helt nye AIR. Tre ulike håndtak å velge i. Håndtak er inkludert i prisen. Finnes i både venstre- og høyreutførelse, her i venstreutførelse. Pris uten blandebatteri, dusjsett og takdusj.


Inkludert arm- og gulvbeslag. De unike Flush on inside hengslene i massiv forkrommet messing gir en ubrutt glassflate innvendig, en lekker detalj som både ser bra ut og letter renholdet. Dusjdøren har en solid . Diskrete og vakre hengsler i krom og massiv messing holder glasset fast i et svevende og minimalistisk designuttrykk, som åpner opp for et vell av innredningsmuligheter på alle bad – uansett stil og størrelse. Hengsler og veggbeslag i forkrommet messing med forsenkede fester innvendig, for enkel avtørring av overflater. Dør med sidepanel og fastvegg, med diskret stang over inngang, og justerbar gulvskinne som vannsikring.


Easy Care glass, som letter pleie og rengjøring. Flotte kvalitetsdusjer med unike detaljer. Våre mest eksklusive dusjer. Elegant design og tysk kvalitet.


Vi leverer armaturer til dusj , kjøkken og servanter. Fås også med gulvlist som tetter åpningen mellom veggen og gulvet. High-end materialer er like elegante som selve opplevelsen. Den eksklusive AIR serien har detaljer . De har et stor utvalg av produkter og har som mål å være en av verdens beste leverandører av kvalitetsmøbler.


Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Nalen kan henges direkte på glassets kant med den. DANSANI AIR DUSJHJØRNE Tilbud på hele dusjserien Air. Vi slår derfor til med tilbud på utstillingsmodeller.


EasyCare-behandling, som letter pleie og rengjøring. Her gjelder førstemann til mølla. Kan sees i butikken på Sommerkroveien 6B. Her finner du alt du trenger til badet.

Commentaires

Articles les plus consultés