Budal gyngestol pris

Budalstolen dempet sort. Variasjoner er utviklet for å tilpasse behovet opp gjennom tidene, som f. Den vanlige modellen leveres også i . Kjøper og selger diverse retro og antikk. Samler også på en del gamle ting selv, spesielt på gammel reklame,skilt,landhandelutstyr!


Sender det meste av mindre gjenstander som norgespakke!

Sender ikke i oppkrav, og kun forskuddsbetaling til konto eller vipps! Setter pris på at alle som kjøper tar seg tid til . Det som skiller budalstolen fra andre pinnestoler, er at den har to spiler som går fra en hals lengst bak på setet, bak de andre ryggspilene, på skrå ut- og oppover i buen. Disse virker som skråbån og gjør . For de nye kopiene starter prisen langt over 4. Flott gammel budal gyngestol i sort.


Opprettet på: 10:PM Opprettet av: ronny ulvnes. Farfar var en av dem som håndlaget budalsstoler i verkstedet sitt.

Vi hadde budalsstoler rundt kjøkkenbordet hjemme, vi hadde budals - gyngestol på hytta, og det var budals -barnestoler til de minste. Også slike staselige gyngestoler lager Arnt Haugen Storrø. John Tovmo har starta eget verksted i Storbudalen. Han lager fortsatt pinnestoler etter godt gammelt . Hvitmalt med litt patina - Orkanger , Gammelt klaffebord (budalbord) selges. Fin, gammel budal - gyngestol i god stand.


Lagt inn av Litt a` hvert kl. Send dette via e-postBlogg dette! Etiketter: Gyngestol , Stoler. Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar. Linker til dette innlegget.


Trekket om og ordnet hos møbelsnekker for noen år siden. Ellers er det jo mulig å trekke om selv. HER KOMMER LISTE OVER HEILE AUKSJON 25. Det finnes ingen minstepriser, alt skal selges til den pris vi oppnår. Det er anledning til å legge inn forhåndsbud på auksjon.


D- Stettefat D- Symakin D- Lommeur D- Kniv Mikkel Einarsen D-Jordemor veske Linjorde D-Div lommeur.

RETS SISTE JAKTFELTKARUSELL. Stjørdal seniorbridgeklubb! Starter igjen torsdag 26. Gamle og nye medlemmer velkommen! Eg er også glad i denne typen stol og har ein likedan gyngestol.


Takk for alltid hyggelige kommentarer fra deg, setter stor pris på det.

Commentaires

Articles les plus consultés