Adirondack stol mål

VEDLIKEHOLDSFRI Western Red Cedar. Trelim samt bits til skruene følger med i hver sett. Frakt inkludert i pris​.


Bordet er laget i Clear Western Red Cedar og passer til Georgian bay stolene og Lodge stolen. GEORGIAN BAY BY CANADIAN OUTDOOR.

Leveres ubehandlet og flatpakket med ferdig pre-borede hull, enkel montering. Nå følger med trelim samt bits til skruene med i hver boks. Vedlikeholdsfri Western Red Cedar . Opprinnelig laget med rette treplanker, den består av en rett rygg og sete med vide armlener.


Med sin buede rygg får den en fantastisk sittekomfort. Adirondack stolen er en enkel trestol til utendørsbruk. Fantastisk sittekomfort. Denne amerikanske hagestolen er en drøm å sitte i.

Og med brede armlener er det alltid et sted å sette kaffekoppen. Se hvordan du lager den. Se eget bilde av fotskammel og bord) 1 resirkulert plastmateriale. Kan stå ute i all slags vær.


Som sett på Parneviks Vi er eneimportør til Norge! Alle mål er i millimeter og tegningene er oversiktlig og lett forstålig. Stolene har fantastisk sittekomfort.


Kan vaskes med alle vanelige vaskemidler. En stol som passer godt på terrasse, på brygge, hjemme eller på hytte. Norskprodusert i furu av beste kvalitet.


Sendes som Norgespakke over hele . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Udført af V-legal certificeret Mahogni. Højglans PU hvidlakeret Mahogni.


RØROS- STOLEN med ergonomisk sete for utsøkt komfort. Disse møblene kan stå ute hele året. Vår adirondack stol er en klassiker som aldri går av mote.

Møbler laget av EIK eller ASK. Den blir rett og slett finere etter hvert som naturen har satt sitt preg. En vedlikeholdsfri stol som det er vanskelig å rive seg løs fra. Hagen er et sted for rekreasjon og hvile.


Denne tresorten kommer fra Canada og er utrolig hardfør. Den leveres flatpakket , men med hull til der skruene skal settes.

Commentaires

Articles les plus consultés