Småtroll orientering

Her finner dere noen hjelpemidler til å arrangere løype for småtroll. Småtroll er et tilbud til de aller yngste. Løypen er 500–6meter lang og har poster med bilder og klippetenger. Barna går gjennom løypen i følge med voksne.


Alle får en liten premie når de kommer i mål. Det er frivillig for arrangørene å arrangere småtroll ,. Det er selvsagt fullt mulig å legge løyper direkte inn i kartfila, men dette anbefales ikke! Da er det lett å komme borti kartelementer, kanskje slette noe eller kanskje forskyve noe.


Legg heller løypa i en egen fil, så kan kartet ligge i bakgrunnen. Dette blir omtrent som å ta en glassplate og legge oppå et tradisjonelt kart, der vi. Direkteklasser er klasser med påmelding på løpsdagen. Løypa skal ha start og mål på eller nær arena, atskilt fra det ordinære målområdet. Det bør brukes spesialtegnet kart.


Se på det som det der er, en liten glipp, og fortsett som før og prøv å stå i mot. BeskrivelseTeknisk info. Mens o-eliten målte krefter i Buskeru arrangerte Heming orientering Rekruttenes o-dag fra Midtstubakken i Oslo i dag. Over 4ungdommer var påmeldt til løpet, som også inneholdt finale i Trimtexcup. I tillegg til vanlige o- løyper, kunne de yngste prøve seg på bl.


Opplev naturen rett rundt deg, og kom i god form samtidig! I distriktet arrangeres det en rekke løp i regi av lokale klubber. Du kan velge mellom, korte og lette løyper for nybegynnere og lange og krevende løyper for rutinerte.


Merket løype med poster). Muligheter for grilling etter løpet og før premieutdelingen – ta med mat og drikke selv! Været ser strålende ut og baksten er klar☺ ser frem til en veldig trivelig dag. Denne gang i Sælandskogen 30.


Les mer om arrangementet og få info i innbydelse. Foreldre brev småtroll - februar. I forbindelse med det skal vi gå på. Vi kommer til å variere på om vi går i temagrupper eller om vi går hele småtroll samlet. Start i Hagelia på Gryting fra kl.


Orientering : Treningsløpene starter opp. Turid Hagelia Korshavn er arrangør. Her er det småtroll -løype (merket løype med stifteklemme) for de minste, råtassløype for nybegynnere og to litt lengre løyper for de med litt . Gjerstad IL nærløp på Fiane skole. N -løype: Oskar Hagelia. Resultater fra kano- orientering 13.


Det var deltakere i konkurransen. De nærmeste postene ga poeng, de litt lenger unna poeng, så poeng og poeng . KIF avholdt tradisjonen tro høstens siste onsdagsløp i orientering på Tunstadhytta ved foten av Verigas. Med småtroll , nybegynner, kort og lang løype, var det totalt deltakere på treningsløpet. Mellomdistanse (med inkludert motbakkeløp løype 1-5).


Speed- O-løypa er åpen for småtroll ! Individuell start, minutt start intervall. KM-medaljer i KM- klassene. Premiering: I henhold til NOFs regler. Vossacup i Herresåsen torsdag 30.


Vossacup - orientering på Liaset. Løpsleder: Bård Hjorth, mob.

Commentaires

Articles les plus consultés