Pegus møbelringen

La oss hjelpe deg på veien mot god nattesøvn. Vi vet hva du bør se etter ved kjøp av ny seng. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger,.


Bufret Lignende Alt av møbler - til riktig pris. Her vil vi holde deg oppdatert på våre egne. Du finner oss i Kåtorpvegen på Stafsberg! Møbelringen Pegus Hamar, Hamar, Norway. Se vår januaravis her ( Obs!


Prisene kan endre seg). Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. MØBELRINGEN Kundeavis S. Juridisk selskapsnavn, Pegus møbler AS.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Foretaket har registrerte . Jeg husker vi solgte oppimot vannsenger om dagen. Og så var det en tid for ikke så lenge tilbake da alle skulle ha veggseksjoner. Da var det gode tider, sier den jubilerende møbelhandleren Per Arne Gustavsen og smiler.


Firmanavn: Pegus Møbler. Stiftet: Registrert: 22. Sektor: Type: Flerbedriftsforetak.


Bransje: Butikkhandel med møbler (491) . At det bygges i tre, er noe som slår an i trebyen Elveru– Vi ble faktisk oppfordret av kommunen om å bygge i tre, og vi fant ut at det var hensiktsmessig for oss, sier Sven-David Gustavsen, daglig leder i Pegus Møbler AS. Funnet i kategoriene: forhandler av kontormøbler, butikk med utstyr til hjemmet, møbelbutikk. Din rolle vil ha hodvedfokus på salg og veiledning av kjente merkevarer innenfor møbler og interiør i butikk. Vinn en Premium Hyperflex overmadrass fra Wonderland.


Oppgave: Skrive en kommentar (facebook). Her finner du våre forhandlere. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivelige butikker, og gi faglig veiledning til. Klicka på logon för att se kedjans medlemsbutiker i Norge.


Torolv storsveensveg 19. UTVALG AV HAGEMØBLER OG INTERIØRVARER VARIERER FRA BUTIKK TIL. Kolltjernveien 1 Hamar.

Commentaires

Articles les plus consultés