Modernus namu interjeras

A energinio efektyvumo klasės namas Vilniuje neatrodo šaltas ir bedvasis. Modernaus interjero 2kv. Anaiptol, erdvių kūrėjai nepamiršo pagalvoti apie jaukumą.


Projekto autoriai Petras Sakalauskas ir Jurgita Mockaitytė tvirtina, jog jame besikuriančiai jaunai šeimai itin tiko modernus stilius. DELFI - Kuriant savo namų interjerą, galite turėti keletą idėjų, kokio stiliaus namus kursite.

Unikalūs namų projektai, inovatyvūs sprendimai, kokybiškas ir vertingas nekilnojamasis turtas, modernūs daugiabučiai, namai, kvartalai, rezidencijos, interjerai. Naktinis stalelis - vienas svarbiausių baldų jūsų miegamajame. Visgi, jis turi būti ne tik pritaikomas, bet ir puošiantis kambarį. Tad tam, kad jūsų privačiausia namų erdvė būtų tiek komfortabili ir funkcionali, tiek atrodytų patraukliai, atkreipkite dėmesį į smulkius baldus ar kitus . Skandinaviškas modernus stilius yra vienas populiariausių pasaulyje. Jaukių Martos ir Pauliaus namų svetainėje „įsitaisęs“ netradicinis akcentas – įspūdingo dydžio pasaulio žemėlapis.


Gali atrodyti, kad tai nėra labai svarbu, tačiau atnaujintas namų interjeras gali pakeisti jūsų pačių požiūrį į savo namus.

Kiek egzistuoja interjero stilių – neverta net pradėti skaičiuoti. Namo Šiauliuose interjeras. Privataus gyvenamojo namo interjeras šeimai, kuri žavisi gyvenimo kontrastais ir spalvomis, vertina šviesios, nevaržomos erdvės pojūtį.


Prabangus modernaus namo interjero Klaipėdoje svetainės ir miegamojo dizainas. Svetainė sujungta su virtuve, jaukus židinys, didelis pietų stalas. Daugiau nei 4mindividualus gyvenamasis namas Zujūnuose dvelkia jaukumu ir prabanga. Tai 200mploto gyvenamasis namas Kauno raj. Vyraujančios spalvos: tamsiai ruda . Interjero stilius - modernus minimalizmas.


Virtuvės pusiasalio ir baro zoną puošia dailininko A. Nuotabus žemės spalvų darbas – garbingoje namų vietoje, todėl juo galima žavėtis tiek iš virtuvės, tiek iš valgomojo ar svetainės. Ar kada pagalvojote koks interjero stilius. Lietuvos architektai ir dizaineriai. Tai šiuolaikinis – pilnas gyvenimiškos energijos, neperkrautas detalėmis interjeras – žmonėms, žinantiems vertę.


Minimalistinis stilius 1-1.

Klasikinis interjero stilius. MODERNUS NAMO INTERJERAS. Realizuoti namų interjerai. Mano namai - mano karalystė! Kuris namų interjeras jums labiau mielesnis?


Parašyk savo atsakymą komentaruose ir rytoj pažiūrėsime, kas laimėjo šioje dvikovoje. Parašyti MK dvikovos temą gali kiekviena iš jūsų. Atsiųskite trumpą dvikovos temą per MK mygtuką Tapk . Pasak moderno kūrėjų, kiekvienas būstas turi išsiskirti savo nuosavu charakteriu. Jas diktuoja dizainerio individualumas – tai esminė moderno menininkų pozicija.


Mes padėsime susikurti Jūsų ateities namus.

Commentaires

Articles les plus consultés