Magnetterapi virker det

I magnetterapi bruker man magneter mot ulike helseproblemer. Magnetterapi er mest brukt ved smertelindring. Selv om det ser ut til å være trygt, er ikke sikkerheten godt nok dokumentert til at medisinsk bruk av magnetterapi kan.


I antikkens Hellas var de sikre på at magneter kunne fjerne smerter og plager i kroppen. Nå er ideen vitenskapelig testet.

Uansett hva du gjør, tenker, tror, mener og fantaserer: magnet-terapi virker fordi kroppen din drives av elektro-magnetisk energi. Glukose og Frie fettsyrer nedbrytes ved tilskudd av Oksygen, vann, mineraler og vitaminer til den energirike substansen ATP. Er der nogen her der har prøvet de der magnetmadrasser og haft virkning af dem ? Så er det bare fup og fidus, for at tjene penge på folk der har smerter eller kan det virkelig lindre og måske endda helbrede, som nogle hævder? Magnetene virker etter de samme prinsippene som akupunktur, bortsett fra at her skjer stimuleringen gjennom magneter i stedet for med nåler, forklarer Hernes.


Det norske produsentfirmaet Norsk magnetterapi har i snart ti år sendt alle sine kunder et spørreskjema om virkningen av sitt produkt, mangetterapitrommelen. Magnetbehandling har været kendt gennem mange århundreder og har været brugt til at hele og lindre smerter. Blodgennemstrømningshastigheden bliver forøget samtidig me at alle celler får øget tilførsel af ilt og næring, mens .

Ordet magnetisme kommer sannsynligvis av ordet Magnesia, som er navnet på stedet i Hellas hvor det ble utvunnet magnetsteiner. Disse steinene ble tillagt å ha magiske evner, og en teori var at steinene kunne dra sykdommer ut av. Samtidig virker de smertestillende, da de modvirker inflammation ( betændelsesagtige forandringer i vævene). Når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbån vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, der også er positivt ladet. Samt forbedring av kroppens immunforsvar og almentillstand.


Hvem har ikke moret sig med de kraftige magneter i et fysiklokale uden at bekymre sig om, hvilken indvirkning de rent faktisk kan have på vores krop og helbred? Flere er forundret over og er overbevist om, hvor godt magnetfeltterapi virker , mens nogle er blevet skuffet. Hvad er fup og fakta – og hvad skal . Så sånn sett er det bare humbug!


Det finnes ingen vitenskapelig bevist effekt. Men man skal ikke undervurde placeboeffekten. Man får bedring fordi de har en subjektiv opplevelse av at det virker. Så på den måten kan man vel si at det kan funke.


For hvis en person med masse diffuse plager føler seg bedre . Videre at bruk av magnetfeltterapi virker til å roe ned det autonome nervesystemet og stabilisere de indre organers funksjon, slik at organismen som helhet kommer i bedre balanse. Utøverne mener at denne terapien styrker immunforsvaret slik at sykdommene forsvinner raskere.

I følge utøverne påvirker behandling med . Når du spørger om magnetbehandling virker mod sygdom, må mit svar blive: Både ja og nej. Ja, fordi det er næsten lige meget hvilken kur man bruger til at kurere en sygdom, så kan den virke når blot patienten TROR på kuren. Dette kaldes ”Placebo-effekten”, og den er skam virksom. Uansett hva du gjør , tenker, tror, mener og fantaserer: magnet- terapi virker fordi kroppen din drives av elektro-magnetisk . Det er derfor, at der er så mange . Virker afslappende på spændte muskler, lindrer hovedpine og migræne. Forbedrer iltoptagelse i celler, styrker immunsystemet.


Stabiliserer kredsløbet – giver bedre blodcirkulation. Mistelekstrakt som virkemiddel mot kreft, eller for økt livskvalitet for kreftsyke. Neuralterapi, injeksjoner med lokalbedøvende middel, til bruk i diagnostisering og terapi. Ortomolekylær medisin i høye doser.


Middelet som finnes naturlig i kroppen skal virke forebyggende og behandle . Påvirkning med stærke magnetfelter kan give grundlag for misdannelser hos mindre dyr og degeneration af celler eller bakteriekulturer). Jeg trodde det var farlig å stå for lenge under høyspentmaster jeg. Magnetfeltet rundt høyspentmaster kan påvirka oss negativt akkurat som stråling fra.


I efteråret røg jeg ind i en omgang sygdom. Det kunne have været meget værre end det var, men det var rigeligt til at min krop var påvirket. Jeg var træt uoplagt og skidt tilpas.


Sådan var det de første uger, så blev jeg lidt frisk og så blev jeg monster forkølet.

Commentaires

Articles les plus consultés