Trekk til siesta stol

Together, the cushions and the slightly flexible frame ensure a very high level of seating comfort. SIESTA CLASSIC is the perfect seat for relaxation, the perfect . Leveres i flere hudvarianter og utvalgte stoff. Siesta stoler med lav rygg. Ubehandlet understell i bøk eller eik.


Tillegg for lakkert understell og sortlakkert kr 90- Bestillingsvare.

Denne saken er tilgjengelig i ulike farger og er laget. Vi har nå siesta stoler fra Finn. Stolen har trekk av seilduk eller lær som strekkes mellom to rammer av laminert, formbøyd.


The leather cushions and wood frame are. Skal du investere i sofa eller lenestol er L. Hjelles møbler har vært nominert og. Fra 16-årsalderen arbeidet R. Vestlandske Stol – og Møbelfabrik i hjembygden inntil han . Den norske arkitekten Ingmar Relling ville lage en stol med spenst og fjæring - og dermed god sittekvalitet.

Relling var allerede dreven innen møbelfaget da han sendte inn sitt bidrag, så det kom kanskje ikke som en overraskelse på . Det var ikkje noko enkelt trekk ved stolen som heva han opp over det jamne, det var heilskapen, sa han: Det er summen av det heile. Det er ikkje noko med at han er pen eller stygg. Du vil ikke tro hvor fin denne samlingen med bruktmøbler ble, etter at stylist Juni Hjartholm gikk løs på dem.


Gi møblene nytt liv med nye sofatrekk og stoltrekk til lave priser! Hos oss finner du trekk til et bredt sortiment av sofaer, lenestoler og sjeselonger. Designerstoler kan være et stilig møbel i stuen.


Stolene er designet av kjente møbeldesignere, og kan leveres i flere varianter, tekstiler og materialer. I dag produseres stolen av L. Mine foreldre har noen siesta - stoler fra 70-tallet som vi kan få. Men de er naturlig nok temmelig slitte.


Noen som vet hvordan det er å trekke om slike stoler? Betegnelse: Stol , Hvilestol. Materiale og teknikk: Formbøy laminert og fernissert bøk, hvitt lerretstrekk.


Teknikk: Laminering, Formbøying, Skruing Dekorteknikk: Fernissering Materiale: Bøk, Vegetabilske fibre, lerret, Kryssfiner. Lenestolen min fant jeg på et dødsbosalg en stund tilbake, og nå var tiden inne for å fornye den med nytt trekk. Det er ganske lett å trekke om slike stoler , man demonterer dem, kopierer det gamle trekket , og prøver å sette dem sammen igjen. Under følger en mer detaljert beskrivelse av hvordan jeg trakk om .

Norsk design og håndtverk i toppklasse!

Commentaires

Articles les plus consultés