Torget bergen

Det har en stor tilstrømning av turister, særlig om sommeren. Her selges sjømat, frukt og grønnsaker. Om vinteren er utearealet på torgflaten åpen på . A very popular object for photographers.


Want to taste raw oysters?

Another very popular thing is to buy freshly boiled shrimps and eat by the waterfront next to the stands at the Fish . Hver dag møter du torghandleren. Slå av en prat med oss, og be oss gjerne om tips og råd – vi er her for deg! Bondens marked vil være et regelmessig innslag . Torget innerst i Vågen, avgrenset av Bryggen i nor Vetrlidsallmenningen og Bryggesporen i nordøst, Vågsallmenningen i sørøst, Torgallmenningen i sør og Strandkaien i sørvest.


Reiselivsdirektør Ole Warberg sier byen ikke blir den samme uten. Mathallen kan opne igjen etter rotteinvasjonen.

Samtidig diskuterer kommunen, driftsselskapet, arkitekten . Pricey - yes (minus star). Fisketorget stars for the fresh catch! Will be returning again in the future.


Zupperia har en spesiell plass i mange bergenske hjerter. Bergen is a breath of fresh air. Vi følger trendene og lytter til publikum.


Det har i lang tid vært et viktig sted for omsetning av fisk og annen sjømat, såvel som frukt, bær og blomster. I nyere tid har det blitt en viktig turistattraksjon, og det har også kommet til souvenirboder der. During winter season the open air Fish Market is open on Saturdays from 9. Det er viktig å bidra til noe positivt når det gjelder Torget.


Les også: Loff og krabbe på kaien. Det er mest turister som stimler rundt masfjordingen lørdag morgen. De tar bilde av krabbene og er skeptiske til de store klørne.


Klimaskjermet markedsplass (Mathall) på Torget.

Eder Biesel Arkitekter, Stavanger. Prosjektets utfordringer. Tomtens beliggenhet – i vannkanten. Vanskelige grunnforhold. Reguleringsplanen – fredet bygrunn . Man - ONS: 12:- 01:30.


TORS - Lør: 12:- 03:00. Lån METZ BERGEN for en kveld. Det å leie våre lokaler er helt kostnadsfritt - uansett formål. Matservering etter ønske.

Commentaires

Articles les plus consultés