Stue skænke og vitriner

Se vores store udvalg af praktiske og smukke skænke og vitrineskabe. Gode opbevaringsløsninger til stuen. Køb online og få leveret til direkte til døren. Flot udvalg af skænke og vitriner til stuen eller værelset.


Hos Nice Home kan du finde en skænk i et design og en pris, der passer til enhver smag.

Har du spørgsmål vedrørende valg af skænk , er du velkommen til at kontakte os. Alle vores skænke er i rigtig god kvalitet, på trods af de attraktive priser. Vi arbejder til stadighed . En stue kan sagtens blive et praktisk opbevaringsrum, uden at det føles sådan. Det handler om indpakningen, og med en smuk skænk eller et flot vitrineskab får du masser af opbevaringsplads, uden at rummet føles rodet.


Herunder kan du se nogle af de skænke og vitrineskabe, som du finder hos Werenberg - kig forbi . Kvalitet til attraktive priser. Brug skænke eller vitrineskabe i din spisestue , hvis du skal have smuk opbevaring af service, servietter, bestil, vinglas eller andre genstande.

Lissabon vitrine i hvid. B: x H: 2x D: cm. Der er ingen varer til sammenligning. Mange af vores skænke har tilhørende vitrine eller hængevitrine med eller uden glaslåger, hvilket giver møblerne den ekstra lille detalje, som gør, at de skiller sig ud.


Desuden er mange af skænkene skabt i harmoni med flere af spisebordene, således at du kan få en sammenhængende spisestue. Til dig der drømmer om . Vi har flere forskellige modeller så du kan finde en skænk eller vitrineskab som passer til din stue. Eller har du fine spisedue eller . En skænk er det ideelle møbel til at opbevare f. En flot skænk kan gemme dine småting, samtidig med at den tilføjer et enkelt og smukt udtryk til rummet. Alle møblerne er på lager og klar til omgående levering.


Et vitrineskab fra IKEA giver dig masser af opbevaringsplads i elegant design, farver og materialer, der passer til dig. Indret stuen med en moderne og dekorativ skænk eller vitrineskab fra føtex. Du kan også bestille klassiske og ensfarvede skænke eller vitrineskabe til spisestuen. Tag derfor et kig på vores dekorative. Den er perfekt til at gemme på sokker, makeup, legetøj, vanter og huer.


Det er skønt at få ekstra opbevaringsplads og samtidig et flot møbel.

Nogle har skuffer, andre låger med . Klims udvalg af skænke og vitriner er et udtryk for et. Bemærk hvordan man kombinere både skuffer og bakker til at skabe en spændende skænk. Opbevaring dækker over reolsystemer, skænke og vitriner. Smart skænk og vitrine i vores black and white serie til super pris.


Udflørt i hvid melamin plade der er vedligeholdelsesfrit. Den sorte kant og sorte greb giver et moderne look. I vitrineoverdelen er det monteret glaslåger ( dog ikke på foto ). Skænk Mål: L160xH61xD40cm.

Commentaires

Articles les plus consultés