Sisal tepper

Teppeabo - Vegg til vegg tepper av sisal egner seg til heldekk av rom og til å lage gulvtepper med kant av bånd eller tråd. Se noen eksempler på sisal tepper ferdig kantet her. Vi gir rabatt på he. Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Viser alle resultater.


Bestill ditt gulvteppe etter mål.

Sisal teppe med kant, er teppet som gir ett naturlig og stramt uttrykk som passser godt inn i de fleste miljøer. Naturfiber er antistatiske og trekker derfor ikke til seg støv. Kanskje du ønsker deg et teppe som passer perfekt under spisebordet eller sofaen? Jeg kan sterkt anbefale de fantastiske gulvteppene fra Cunera i Sisal , kokkos og ull. Naturmaterialene passer både i hus, hytter og leiligheter hvor man ønsker naturmaterialene inn i rommet.


Det fine med disse teppene er . Montering: Ferdig Produkt. Vedlikehold: Tørrens anbefales. Slik holder du det rent.

Sisal er sterkt, men tåler ikke vann spesielt godt. Legger du heldekkende sisal over et gulv med gulvvarme, må du i så fall passe på at temperaturen ikke blir for høy, og at teppet limes til underlaget, anbefaler han. Trendy og allergivennlig. Men til tross for en del praktiske egenskaper, er det ofte de estetiske sidene ved sisalen som appellerer til mange av . Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Teppene bestilles på mål i valgfri størrelse. Vi låner ut teppebøker og kommer på hjemmebesøk. Flere av teppene er utstilt i miljøer i butikken. Vi tilbyr også transport av større . Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Ide decor AS er ett grossist firma som holder til i Østfold og ligger ca min utenfor Moss. Sisaltepper Opplev hva et gedigent, naturlig sisalteppe kan gjøre med atmosfæren i et rom! Hos oss kan du velge fra en rekke nydelige sisaltepper av høyeste kvalitet, og enkelt finne riktig. Les merfarge, struktur og størrelse for ditt spesifikke formål.


Disse teppene gir en rustikk og naturlig følelse til alle . Kantbåndet av polyester gjør.

Bambusteppe - bestilles på mål. Flossteppe i kunstfiber - bestilles på mål. TOWNHOUSE Interiør fører et stort utvalg av tepper som blir. Stor kolleksjon på tepper.


Vårt virke er gulv-løsninger til både private og offentlige miljø. Vårt spesialfelt til private er ull og sisal tepper. Med latex på baksiden er billige sisal tepper en veldig god løsning. I forrige uke kom denne herligheten på plass, et nesten fire meter stort sisal teppe.


Jeg har gått for sisal tepper på både soverom og barnerom, og bestemte meg raskt for at det måtte bli et i samme stil i stuen. Etter å hatt ulike persiske tepper i noen år, måtte de få fred for solen.

Commentaires

Articles les plus consultés