Vinmonopolet italiensk rødvin

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. En nedgang på prosent fra året før. Hele millioner liter var rødvin. Vi er med andre ord en rødvinsdrikkende nasjon, og vi rasker med oss så mange flasker som myndighetene gir oss tillatelse til fra de stadig hyppigere . Eller man lar seg friste av spektakulære flasker og etiketter når man skal .

Illustrasjonsfoto: Colourbox. Hvitvin er mer utsatt enn rødvin og har enda mer svovel. Mengden er uansett ikke. Grei BiB, gjerne til italiensk inspirerte retter som pizza og pasta.


De beste billige rødvinene. TI PÅ TOPP RØDVIN : Her finner du Polets ti beste rødviner til under 1kroner. Kriteriene er at rødvinen skal koste mindre enn 1kroner og være tilgjengelig i polets basisutvalg. Dersom vinene har samme .

Fransk og spansk rødvin taper terreng. En av de mest solgte vinene de siste årene er italienske Doppio passo. Den har hele gram sukker per liter. Dette er mye mer enn i de fleste andre populære rødvinene , selv om sukkerinnholdet faktisk er . Lenge het den bare Norsk.


En streit rødvin som ikke krever noe av deg. Vinmonopolet er avhengig av at produsentene rapporterer riktige verdier. Men hvis du beveger tungen litt mens du har vinen i munnen, kan du kjenne at smaken ikke er spesielt konsentrert?


Bærsmaken forsvinner også raskt etter at du har svelget. God konsentrasjon koster mer. Gato Negro Cabernet Sauvignon.


Det er nedgangen på - i kategorien rødvin som utgjør nesten hele volumtapet, og her er italiensk rødvin redusert . Tilgjengelige produkter: 1. Påmeldingsfristen er passert, det er ikke lenger mulig å melde . Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal. Derfor er det ofte at du ikke rekker å smake . De ni mest solgte varene på alle landets Vinmonopolutsalg, er vin i pappkartonger. Rødvin er den dessinerte vinneren og inntar de åtte først plassene på lista over de mest solgte varene målt i liter.


Nordmenn simpelthen elsker italiensk vin og kjøper stadig mer Valpolicella, Prosecco og Soave istednfor de tradisjonelle franske vinene fra Champagne og Chablis. Til septemberlanseringen kommer en fantastisk rødvin fra vingården Campo Rotondo i Piemonte og blir å finne på de fleste Vinmonopol. Salget av italiensk rødvin økte med 14 prosent fra til millioner liter solgt vin. Nordmenn har gått fra konseptene når det gjelder all italiensk vin.


Salget av vin ble sluppet fritt 1. Det er landeplagen Cappella som utgjør mesteparten. Disse to merkene var satt sammen av beholdninger tyskerne hadde etterlatt seg, og var blandet av forskjellige viner – hovedsakelig tyske og italienske.

Commentaires

Articles les plus consultés