Kubilo nuoma panevezyje

BUVO SUNKI DARBO SAVAITĖ? O GAL TIESIOG NORITE PAJUSTI DIEVIŠKĄ POILSĮ ŠILTAME KUBILE ŠALTUOJU METŲ LAIKU? JEI TAIP IŠSINUOMOKITE MOBILŲ KUBILĄ SU JACUZZI SISTEMA, HIDROMASAŽINĘ ĮRANGĄ IR LED APŠVIETIMU IR . Nuomuojama naujai ikurta provanso stiliaus sodyba,kurioje galesite svesti gimtadienius, krikstynas, vestuves ,mergvakarius, bernvakarius, darbo vakarelius , naujuosius metus ir pan.


Maloniai pasikaitinsite pirteleje ir atsivesinsite tvenkinyje. Tai puiki pramoga,kubilas leis atsipalaiduoti po sunkios darbo savaitės, gimtadienio ar švenčių metu. Nameliai poilsiui su atskiromis virtuvėlėmis poroms ,. Kubilo NUOMA Panevėžyje. Paieškos rezultatai pagal užklausą kubilo nuoma Panevėžyje. Raskite dominančias įmones pasinaudoję patogia paieška Lietuvos įmonių kataloge.


Atvešime į pageidaujamą vietą. Jaukus, erdvus priepirtis. Laisvalaikio, pramogų, sporto paslaugos Panevėžyje. Mūsų paslaugos – vertinantiems kokybę. Mūsų stiprybė – gausus patenkintų klientų būrys!


Neturite savo sodyboje pirties, arba jos nėra ten, kur nutarėte švęsti asmeninę ar kolektyvo šventę? Piniavoje įrengta jauki, moderni pirtis. Jūsų patogumui yra ir kaitinimosi kubilas , vantos.


Virš pirties, antrajame aukšte, yra du miegamieji kambariai. Lėvens upė ir įrengtas paplūdimys. Pirtis su seklyčia iki val. Vienas iš didžiausių nuomos skelbimų portalų siūlantis gausų kubilų pasirinkimą.


Mūsų kubiluose telpa iki žmonių. Mes itin rūpinamės higiena, todėl kubilai dezinfekuojami prieš kie. Nuomuojame 6-8-vietų vandens kubilą, su išorine arba su vidine krosnele (kūrenama malkomis).


Prie upės įrengtas paplūdimys su tiltu-prieplauka, šalia įrengta . Namelių, sodybos, pirties, kubilo , baidarių nuoma prie DVIRAGIO ežero. Taraldžių Kamajų sen. Sodybos nuoma Panevėžio rajone.

Commentaires

Articles les plus consultés