Home and cottage salongbord

Vi tilbyr sofabord og hjørnebord i mange størrelser. Den sorte stentoppen gir dette bordet et tøft og mer edgy utrykk enn med de klassiske tre toppene. Våre møbler finnes i både røffe utrykk og mer finslige.


New York serien fås som sidebord og salongbord i ulike størrelser. Tidsriktige møbler som er av god kvalitet til en god pris. Vårt sortiment av møbler er unikt for Norge.

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi . Vi vet at dere lenge har ventet på et slikt bord. Nå er vi veldig glade for at det endelig har kommet ut i våre butikker! Madison kommer i følgende størrelser: 50x50xkr.


Bordene kommer i to overflater. Resirkulert alm som på bildene og . Rustikt sofabord som passer like godt til hus som til hytte.

Samme treverk som våre Cape Cod spisebord. Svarer vanligvis innen tre timer. Gråvasket, resirkulert tre (røft utseende) 150(L)x54(B)x(H). Utseende som nytt (dvs som det så ut når det ble levert). Merk… Vis hele beskrivelsen.


Home and Cottage salongbord selges. Superlekkert stuebord i ekte Italiensk treverk selges. Selges grunnet flytting. Dette virker som et lykkeland av en butikk! Vurderer en tur dit i løpet av våren for å se etter sofabor stort vitrineskap og diverse småmøbler.


Tilstand: Brukt - Moss, Nydelig. Stødig og godt bord med drivved-bordpl. Se også: Brukt spisebord i Oslo. Alle produkter i denne katalogen. This Pin was discovered by S Grande.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Noen som kan fortelle meg hva dere syns om kvaliteten på slikt derfra?

Vendbare sitte- og ryggputer. Tilbudet gjelder avbildet tekstil. Luftig og lekkert – i en liten stue. Skap en unik stemning ved å blande ulike møbler og pynte med overdimensjonert kunst.

Commentaires

Articles les plus consultés