Flying tiger produkter

Flying Tiger Copenhagen publiserer en avis som utkommer månedlig. Du kan også ta en sniktitt på neste måneds kampanjeprodukter. TGR er et dansk selskap som selger diverse produkter til rimelige priser. Hos TGR finner du kjøkkenartikler, leker, DVDer, kontorartikler og et stort utvalg av morsomme og praktiske gaver.


Her finner du rett og slett ALT!

TGR designer mange av sine produkter selv med fokus på å gjøre hverdagen din enklere og . Vi har et stort utvalg av bolig- og kjøkkenartikler, krydder, leker, pleieprodukter , AV-utstyr, kontorartikler og mye mer. Hver måned får vi rundt 2nye spennende produkter. De fleste av våre produkter er designet av Tiger selv, og vi håper at produktene får våre kunder og ansatte til å smile, le og vise kjærlighet. Vi elsker design, kreativitet og festligheter!


Følg oss og få inspirasjon til hjemmet, kontoret og leker! Produktutvalget dekker hverdagslige kategorier sokjøkkenredskaper, kontorrekvisita, hobby og håndverk, mat, skrivesaker, elektronikk, sport, småting og .

Men vi selger ikke bare produkter. Vi vil overraske, inspirere og få deg til å smile. Vi mener at relasjoner og opplevelser er det som gjør oss glade. Derfor oppfordrer produktene våre til lek, kreativitet og sosial aktivitet.


Det er spillet du spiller med dem . Hos oss vil du fortsatt finne ting du trenger, ting du har drømt om og ting du ikke visste at eksisterte. SUCCÉKONCEPT FÖR DESIGN, KREATIVITET OCH SKOJ. Sjekk vår jobbportal for alle ledige stillinger i Tromsø! Vi åpner enda en butikk i Tromsø og trenger en engasjert leder, er det deg?


Du vil få totalansvar for butikkens drift og resultater. Lede, motivere og utvikle butikkens medarbeidere. Produktene våre er stilige, fargerike, praktiske, originale og ofte overraskende.


De har et skandinavisk preg blandet med humor. I slutet av denna vecka får våra butiker in massor av nya produkter och vi tror att ni enkelt kan gissa vilket tema de har! Låt dig inte bli stressad av julbaket.

Förvandla det till en festlig tradition tillsammans med familj och vänner. Tiger er en dansk designbutikk som tilbyr et spesielt, dynamisk utvalg av egendesignede produkter til overraskende rimelige priser. Derfor gjør vi alltid vårt ytterste for at butikkene og produktene våre kan inspirere deg til å prøve noe nytt, være kreativ og få det enda morsommere sammen med familie og venner.

Commentaires

Articles les plus consultés