Fagmøbler førde

Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat! For at vi skal kunne hjelpe deg raskt og effektivt, ber vi deg fylle ut skjemaet under så nøyaktig og beskrivende som mulig. Alle felter må fylles ut.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Se større kart for fagmøbler førde. Fredrikstadavisa - 28. Bredt og moderne sortiment til alle norske hjem.


Fagmøbler kundeavis til 18. Vi er en landsdekkende møbelkjede med butikker fordelt over hele landet. For å tilfredsstille kundenes forventninger, utvikler vi stadig produktsortimentet vårt med nye kvalitetsmøbler. Vi leter etter impulser, trender og inspirasjon fra hele verden. Det gjør at vi kan tilby et bredt og moderne.


Butikk i Førde med mange utstillinger av produkter som stein, gravminner, fliser, møbler, gulv, bad og ovner. Vi har vedovner, peisovner, kleberovner og parafinovner frå bl. Jøtul, Nordpeis, Lotus, Bye samt andre. Fokuserer på varme og stein produkter. Flisekompaniet har Norges største utvalg av flis og natursteins i tillegg til parkett og laminatgulv, og et stort utvalg av baderomsmøbler, massasje- og badekar, alt av dusjløsninger fra løse dører . Funnet i kategoriene: butikk med utstyr til hjemmet, møbelbutikk.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Dei har tilsett Lena Cecilie Akse frå Hyllestad som leiar for møbelavdelinga og som interiørkonsulent. Visjonar som passa - Då vi bestemte oss for å satse, såg vi etter ein person som brann for . Wait while more posts are being loaded. Firdavegen Førde , Norge. Vi gratulerer Odd-Anders Vie fra Førde som vinner av vår LEAF konkurranse.


Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Fagmiljø AS. Bø Blomster AS Vesterålen.

Commentaires

Articles les plus consultés