Entre benk

Entreen er det første du ser når du kommer hjem etter en lang dag, og det er her du ønsker gjestene velkommen. Det er derfor mange av oss ser etter møbler som kan gjøre entreen både ryddig og tiltalende. Hos JYSK har vi et stort utvalg av entremøbler og du kan velg mellom flotte skohylller, skoskap, benker , m. Altfor ofte blir entreen bare et praktisk rom for avkledning og skifting som ingen ivaretar.


Klær, sko, votter og luer har en tendens til å leve hulter til bulter – særlig på vinterstid når utstyret dobles.

Gjem bort rot og hold orden med praktiske oppbevaringsløsninger som skap, skohyller, kister og kurver. Ta en kikk på vårt kjempeutvalg av stilige og praktiske møbler til entreen. Med stilige og funksjonelle entremøbler kan du utnytte entré -arealet på den beste mulige måte. Vi har en rekke spesialdesignede møbler til.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. STORT UTVALG: Puff, benker , kister og andre små møbler til ulike rom i hjemmet.


INSPIRASJON TIL ENTREEN.

Finn entreen som ønsker deg velkommen på riktig måte. Skapnummer: : Sett deg ned mens du tar på deg skoene. Det enkle, klassiske designet med . Pris: Fra: Til: Lukk Vis. Dennis 3-dørs garderobeskap. Entréen Dennis garderobeskap.


Metro entrebenk med skohylle. Praktisk benk for entre , stue og oppholdsrom. Bra plass for oppbevaring under setet. Beina på benken er i mørkbeiset heltre. Skap et funksjonelt og smart kontor til dype tanker og gode idéer.


Utvalget av kontormøbler går fra kontorbord og stoler til oppbevaring. Bamboo Hatthylle, Liten. Husker du telefonbordene fra 90-tallet? Oppbevaringbenk imitert skinn - brun. Da husker du hvor godt det var å ha et sted å sitte mens man ventet på at andre gjorde seg klar, eller trengte et sted å prate uforstyrret i telefonen.


Benken fra Bolia er perfekt til slikt!

Alt til entrèen , stumtjener,kraker og benker og mye mer fra Thomas Hill AS. B: cmD: cmH: cmFinnes i bredde 4 og 1cm. Velg mellom grått ullstoff eller fårskinnim.

Commentaires

Articles les plus consultés