Benkeskap 60 cm

Utnytt plassen optimalt med benkeskap som kan tilpasses romløsningen. Farge: Hvit MFC Størrelse: B6- H7- D565. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best.


Solid stamme for benkeskap produsert i 18mm trefiberplate med hvit melaminfolie. Andre leveringsmetoder er tilgjengelig i handlevognen.

Les merProduktinformasjon. Gjerne med dør, eventuelt tre skuffer. Fronten kappes i ønsket lengde og monteres med metallklemmen. Bildet viser lekthøyder,.


Monter vegg- skap i høyde med høyskap eller. Benkeskap med håndkleholder. Innredning skuffer stk. Tandembox med skuffer. Husk å kontrollere plassering av vann og avløpsrør.

Med aluminiumsplate i bunn. ALTERNA VASKEROMSMØBLER. Forslag kombinasjon 1cm. Kan også brukes til andre typer oppbevaring i et skap. Skuffeseksjon med skuffer.


Tekstilkurven har glideskinner med hjul for jevnere uttrekk. Maksimal lastevekt er kg. Rengjøres med vaskemiddel, vann og klut.


Uttrekk Ramme, tøypose, skinner og skruer . METABOX (lengst til venstre på bildet). Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk. Sannsynligvis er det tatt litt av toppen av sideveggene i tilstøtende underskap, men ikke slik at det kommer i konflikt med . Avhengig av anbefaling fra rørlegger kan d. Toppskap over vaskesøyle.

Commentaires

Articles les plus consultés