Aquarama badeland

Ved å kombinere idrettsbasseng, badeland og . I tillegg rommer badelandet et eget klatrebasseng, sklier både for små og store, og ikke minst surfebølgen . Et senter for folkehelse, opplevelse, idrett . Prosjektet har et samlet . Bygget tilbyr svømmehall, badeland , idrettshall, helse- og . Område, Marinetomta ved Bystranda midt i sentrum.

Kristiansands store nye attraksjon. Arkitekt, Asplan Viak AS. Likevel vil badet gå med underskudd.


Som gammel svømmer med utallige timer og metere bak meg i den gamle svømmehallen, var det ekstra moro å endelig se resultatet av dette store prosjektet som har vært . Har en 7-åring jeg lurte på å ta med dit. KNALLSOMMER: Når juli-varmen uteblir, trekker nordmenn inn i diverse badeland. Under ser du, i alfabetisk rekkefølge, hvilke badeland du kan rømme til i sommer, samt badetemperaturen i nærliggende vann (de fleste steder ). Søndag september med avreise fra Espeland skule kl.

Peppes i sørlandsparken og koser oss der før vi kjører hjem igjen. Pris : 2kr pr pers, max 5pr familie. Aquarama inneholder også . Spesielt med tanke på at man rett utenfor byen også har et stort badeland. Vi kan vel bare konkludere med at sørlendingene liker å bade? Dette flunkende nye badelandet har også spa, treningsmuligheter og spisemuligheter.


Programmet inkluderer svømme- og badeland , idrettshall, helsesenter, hotell og parkeringskjeller. Vi hadde en gammel, sliten svømmehall som ikke var noe mer enn en svømmehall. I den gamle svømmehallen kostet en enkeltbillett for voksne kr. Dette er ikke en god utvikling for folkehelsearbeidet, for i det perspektivet . Her kombineres idrettsbasseng og badeland i samme bygg. Som gjest kan du svømme langt i idrettsbassenget, leke deg i badelandet og nyte varmtvannsbassengene i velværeavdelingen . Anlegget blir komplett med badeland , svømmehall, idrettshall, terapiba treningssenter, velvære- og folkehelsesenter.


Innholdsrikt aktivitetssenter. Hotellet har 2rom og totalt 8sengeplasser. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang.

Idrettsbassenget på hele 50xmeter rommer baner for bade mosjonister og . Norge mest moderne aktivitetssenter. Dere får da et håndbånd. Dette båndet kan dere bruke til å kjøpe mat når dere er inne på badelandet.


Barn under må fylle på penger på båndet på forhån mens de over kan betale når de leverer det.

Commentaires

Articles les plus consultés