Ka møbler norge

Her finner du et bredt utvalg tekstiler, solavskjerming og møbler både fra den spanske kjeden K. Ka International fra Oslo Sentrum, Oslo. Om du trenger forslag til nye gardiner på soverommet, om du skal innrede et helt hus eller om kontoret skal fornyes, så måler. KA InternationalKA International.


Møbel - og interiørbutikker i Kristiansand.

Hans Nilsen Hauges vei , . Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise. Den fjerde KA -forretningen er under innredning i Stavanger med åpning 1. Under finner du komplett oversikt over våre leverandører. Her er et knippe gode nettbutikker som selger møbler og andre interiørartikler, alle basert i Norge.


Har vi utelatt din favoritt? Våre dyktige medarbeidere møblerer kontorer over hele landet, og vi er stolte over å kalle oss Norges ledende leverandør av nesten nye kontormøbler.

KA er Nordens største Private Label leverandør af skydedørsskabe. KA leverer skydedørsskabe til køkken- og møbelbranchen og byggemarkeder. Med KA får du markedets største. Agenturhandel med møbler , husholdningsvarer og jernvarer.


Skilleveggene kan enkelt kombineres . Kontaktskjema for interiørkonsultasjon. Butikken ligger på Majorstua og det er enkelt å finne parkeringsplass. Hos TOWNHOUSE Interiør syr vi gardinlifter og gardinsjal etter mål i valgfritt stoff. Vi fører også møbler fra Englesson, Artwoo ABC-reoler og mange andre spennende leverandører. På bildet viser vi en liten del av . Tienda creada con PrestaShop.


Er en flott butikk med masse flott innen interør Ka n bestille møbler på dine mål, valg av stoff og farge. Blid og imøtekommende innhaver Ta dere en tur innom og opplev den fine atmosfæren. Kjempefin, og koselig butikk.


Perfekt tilskudd til Askim! Her kommer jeg til å stikke innom for .

Commentaires

Articles les plus consultés