Benk utendørs

Se vårt store utvalg av ute- og hagemøbler. Kjøp hagemøbler på IKEA. Bufret Lignende Stort utvalg i parkbenker og benker for uteservering, park og lekeplass.


Våre utebenker er av høy kvalitet og finnes i mange pene modeller. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av stoler, bord og benker til uteplassen.

Kvalitets benker til offentlige miljøer. Benkene kan graveres med kommunevåpen , navn på sameie, borettslag el. Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC godkjent trespiler.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! En kraftig, enkel og stilfull benk som kan brukes både innen- og utendørs. Føtter i rustfritt stål som er pulverlakkert i grafitt grå.


Treverk i sibirsk lerk av meget god kvalitet og stabilitet.

Treverket er naturlig impregnert og patinert fra naturens side. Om ønskelig kan Vi anbefaler at treverket oljes med enten innen- eller utendørs. URBAN komplett serie for utendørs møblering.


URBAN benk leveres med og uten rygg og armlene. Tidløs design og god sittekomfort gjør URBAN til et naturlig førstevalg i mange prosjekter. Slik kan du bruke benken i parken som treningsutstyr. Elegance benk inne- og utendørs.


Passer både inne og ute. Er konstruert for å sikre seg mot vandalisme. IKEA selges på grunn av flytting. Ny pris: ca 5Selges for: 10-. Svarer vanligvis innen en time.


Effektiv styrkeøkt utendørs. Møbler for rasteplasser. En fullverdig treningsøkt ute trenger ikke å være komplisert.

En benk i parken er alt du trenger! Treningsekspert Silje Bjørnstad. Nå om sommeren, og mot høsten, er det mange som tar med seg treningen utendørs. Utemøblene fra Built to Last kan stå ute om vinteren.


Denne Kebony benken er ikke bare et sted å sitte men også er den en utendørs oppbevaringsenhet. Benken var designet for å skjule spa-utstyr og vedlikeholdsprodukter til bassenget. Uansett om det er til verandaen, balkongen eller en annen uteplass, har vi et stort utvalg hagemøbler og tilbehør som gjør at du kan nyte sommeren utendørs. Våre utemøbler kommer i et solid materiale som er enkelt å ta vare på, og er nesten vedlikeholdsfrie – perfekt for deg som ønsker å bruke mer tid på å nyte møblene . Matlaging utendørs er livskvalitet. Bruker du en helg på å lage dette utekjøkkenet, blir du i flere år fremover belønnet med mer tid i hagen.


I stedet for å stå med forberedelsene til grillkvelden innendørs, mens grillen jobber i hagen, flytter du både tilberedning og opprydding utendørs. Tidligere over år, vi har eksportert våre produkter til mange land og regioner. Nå, med mange kunder i og utlan vi forventer å være din langsiktige samarbeidspartner i Kina. Ingen attribusjon nødvendig.


Gratis for kommersiell bruk.

Commentaires

Articles les plus consultés