Storm klubbhus

Scoringsklubben gir tilbake - Jfikk nye sekker! Hvert scorede mål gir penger i lagkassa, og halvparten av pengene går til barne- og ungdomsfotballen i IF Storm. Jenter år er blant de tre lagene som til nå har fått et bidrag.


Vi har fullt kjøkken i tillegg til en kjellerstue. Bredde, Opplevelse, Raushet og Glede.

IF Borg er tildelt midler til nytt utstyr. Det er idrettsforeningens hovedsponsor SPAREBANKEN . Nytt klubbhus for storm idrettsforening i skien. Mellom 1og 1ungdommer helt ned i 14-årsalderen festet i helgen på Stormhuset i Skien. En av ungdommene hadde trolig fått tak i en nøkkel uten av noen voksne var klar . Samtalet slutade med att Kokken bjöd in sin unge vän från Korsør till att komma och titta på Bandidosgängets klubbhus i Stenløse. Vi sparker i gang trimbingoen da den ordentlige vinteren lar vente på seg.


Valg av godkjennere protokoll.

Innkomne forslag sendes til. Se meny Om SOIL-Utleie klubbhus for priser, kalender og kontaktinformasjon. I mai åpner det nye klubbhuset til Brodd takket være en gave utenom det vanlige. Rørende, sier daglig leder Øyvind Jacobsen.


Seks medlemmer av Brodd Fotball Stavanger. De får snart et nytt klubbhus. Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for Møre og Romsdal. Storm , Stathelle J1 Bratsberg KG. Dessverre fulgte det med ”nisser på lasset” fra , økonomien var anstrengt og laget rykket ikke opp som målsatt.


HFK måtte forhandle med GIL om gjeldsnedbetaling og et par av ildsjelene bak . Sekretariat – skiskyting. Tolleråsen – langrenn km. Klubbhus – Tjernlibakken. Kontaktperson: Gunhild Ekornrød Sæterstøl. Innebandyklubba från Oxdog som passar de yngre spelarna!


Observera att det endast finns ett fåtal kvar! Det nye klubbhuset er tilrettelagt for alle, også personer med forskjellige funksjonshemninger.

Prisen ble delt ut av Ordfører Hedda .

Commentaires

Articles les plus consultés