Parduodu mopeda

Mopedai , motoroleriai skelbimai. Domina mopedai , motoroleriai? Detalės - visos originalios. Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.


Iš viso redaguota kartus. Sveiki, parduodu mopedą Ryga.

Variklis tvarkingas, veikia kuo puikiausiai. Ilgesnis už „Smart, bet ne automobilis. Skelbimai, parduodu - Skelbiu. Naudotos motociklo Minsk ir mopedų Ryga 1 detalės . Dinaminis triračio 3B1-bandymas . Replies: Views: Last post.


Nemokami moto ir auto skelbimai. Jei pirktumete su mopedu, ikrovikli prideciau dovanu:) Iki, Tomas. Viewing posts - through (of total).

You must be logged in to reply to this topic. PARDUODU MOPEDA FOSTI RETRO. Siuo metu parduodamas domina keitimai y kita. Tema Re: parduodu mopeda zx10r.


Nu tai nexui ten matalint, kad tvoros baisios butu, vat vaziuoju sau rata ant ~1:2 dvizoko irgi daugiau 10k nesuku ir man dafiga relakso ir adrenalino, nors kaip pensininkas gal tame tarpe ten ir atrodau :), bet kadangi i sporto meistrus netaikau tai. Saruna prikalbejes pamokyti tai net nesugebejau nuvaziuoti po jo sutikimo , gal siaiis metais susitvarkysiu su situo dalyku :) o del kainos: nu ka as zinau- kai perku sako pigiai, kai parduodu - sako brangiai :) bet kai kiti serivse sedi - as . Nepatinka man tie glushakai naujuose mocuose. Arba shone kazkoks trumpas trikampis monstras arba po sedyne durnai atrodantis. Motociklai, mopedai , motoroleriai. Motoroleriai, mopedai - parduodu mopeda keeway.


Tai ka patartumet daryti tokioje situacijoje. Parduoda ir dviratį, ir motorolerį. Parveztas is prancuzijos. Yra kosmetiniai defektai,is variklio puses viskas idealu,kuriasi kojele ir starteriu, sviesos pyps.


Lengvai kuriasi, smagiai važiuojasi. Lietuvoje pravažiuota tūkstančiai km. Dalių yra daug ir įvairių, keletą surašysiu, bet tikrai.

Commentaires

Articles les plus consultés