Kame høyskap

Utstyrt med to SoftClose-hengslede dører som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon og fire høydejusterbare . Produktet kan leveres i følgende. Høyskapet leveres ferdig montert og har års garanti. Funksjonelt høyskap til baderom. Skapet som er grått, har to skuffer og to skap utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon.


Ubrukt, selges da det ble levert som en del av møbelsett men ikke passer inn allikevel. Dette skapet er helt nytt, ferdig montert. Vi kjøpte to skap, men trengte bare det ene. VI HAR ET EKSTRA MØBEL SETT PÅ LAGER SOM VI SELGER TIL SUPER PRIS.


Open the catalogue to page 5. HTH leverer baderomsmøbler og baderomsinnredning av høy, nordisk kvalitet. Finn inspirasjon, kontakt rådgiver eller bestill bad hos oss! Tilgjengelig i butikker. DUSJKABINETTHYLLE HYLLER KROM. HÅNDTAK HVIT CCHAFA NEAT.


Rowan møbelpakke fra Korsbakken. Alle skuffsystemene er . This Pin was discovered by KAME bathroom furniture. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Da var ny Kame utstilling på plass.


Ferdig sammensatt og porselen servant. Kame -modellene som er utstilt i butikk, er lagervarer og skal kunne skaffes på kort tid. Om du har mulighet for å vente litt lenger, kan du velge fra en. Har du behov for mer oppbevaringsplass, tilbyr vi høyskap til de fleste av baderomsinnredningene. Leveres også med enkel servant.


Eiker Rør og Totalbad As, Mjøndalen. Bilder kamen vor kurzem. Høyskap til kjøkken finner du i HTHs nettbutikk. Se priser og produktbeskrivelser på et stort utvalg av høyskap.


Instruction video on how to adjust hinges on KAME bathroom drawer.

Commentaires

Articles les plus consultés