Bolonines meskeres kaina

Teleskopinės plūdinės meškerės žvejams, mėgstantiems kompaktiškus žūklės įrankius. Nebrangių Okuma, DAM, Salmo bei aukštesnės klasės Shimano ir kitų gamintojų meškerių platus pasirinkimas. Užmetimo svoris : 0-g.


Tubertini Level Team - puikiai subalansuotos, lengvos, subtilios ir tuo pačiu patikimos teleskopinės plūdinės meškerės. Larus Hunter, m ilgio su rite eu Aviator Feeder m ilgio su rite eu Bologneze MX 70 M ilgio su rite eu Spiningas Salmo diamond ultima ilgio kaina eu. MEŠKERĖS ŽVEJYBAI AKARA, DAM, FL. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Intervalas: 00EUR - 2900EUR.


Plūdinei žvejybai skirtos meškerės : Match tipo, sportinės, boloninės , teleskopinės. Boloninės meškerės internetu pigiau! Didžiulis prekių žvejams pasirinkimas. Pristatome per dvi dienas. Paskubėk, dabar geriausias laikas pirkti.


Czech Style Nymphing 290cm. Meškerė Shimano Alivio CX Match. Ekonominės klasės tolimo. Tai serija, kurią sudaro du. Super lenga, smagi, tolimo užmetimo meškerė.


Mažmeninė kaina Nuo €85. Parašykite pirmąjį atsiliepimą. Pėmus meškerę į rankas galima suprasti, kad tai iš tiesų galingas ginklas už labai patrauklią kainą.


Shimano kurdami šią meškerių kategoriją būtent to ir siekė , jog ekonominės klasės įrankis išliktų patikim. Geras žvejys neįsivaizduojamas be esminio atributo - tinkamos meškerės. Patyręs žvejys jau puikiai žino, ko jis nori ir ko tikisi iš savo naujojo pirkinio, tačiau keblumų gali kilti . Kaip išsirinkti tinkamą meškerę ? Turiu klausimą visiems kas domisi- boloninės meškerės.


Ypač susidomėjęs esu septynių metrų. Yra žinoma ir tikrai geresnių, tarkim Shimano, bet kai pamatai kainą (piktas). Administratorius uždraudė viešą . Favorite Blast Bolo 5m,5-20g,mesk.


Naudota vos keleta kartu. Galiu pasiusti per siuntas arba pastu. Lietuvos įmonių katalogas.

Commentaires

Articles les plus consultés