Beslag med nøkkelhull

Sorterer etter: Nyheter, A-Z, Pris. Møbelbeslag med ring og nøkkelhull. Denne pakningen inneholder to beslag og skruer. Tilsvarende beslag finnes også for skuffer Klikk her.


Alle våre produkter er brennlakkert og passer god. Løve håndtak uten nøkkelhull.

Kjøp NØKKELHULL billig og raskt på nett. Raskt, enkelt og billig. Vi tilbyr alle typer beslag , som tenkes kan.


Alt fra beslag til nøkkelhull , til de større beslagene en bruker på søppelsjakt. Vi gir deg en gunstig pris og en utmerket kvalitet. Beslag til alle livets romBeslag er egentlig et vidt begrep og det har vi tatt konsekvensen av.


Salg av interiørdetaljer, dekormaleverksted for oppussing av møbler. Håndtak i massivt messing.

Antall: Legg i handlekurv. Hytteliv Senteret Drammen as - Alt til Hytte og Caravan! Detaljhandel innenfor hytteutstyr. Vi spesialiserer oss på alt til hytte og caravanprodukter. Kort fortalt en faghandel med gode kunnskaper om hytteutstyr som propan, gass, kjøleskap, aggregater, mm.


Alt er linoljebrent, slik at vrider og skilt har samme farge. Annen overflatebehandling han tilpasses. Varenavn: Rosendal dørvriderog langskilt -med tilpassning. Et ovalt hengsel, med utskjæringer på fremsiden. Et nøkkelhull midt på, og to hull for å spikre i. Har nok vært et beslag til en skuff eller lignende.


Forgylte beslag , antakelig til kommode. Alle med to engler vendt mot midten. Add to folder Created with Sketch. Det hadde et nøkkelhull , men da jeg prøvde å åpne dørene, rikket de seg ikke.


Vedovnen var bak en skjerm med hengelås. Jeg kjente langs kantene for å se om det var noen beslag eller hengsler som kunne løsnes, men forgjeves. Jeg presset kinnet mot gulvet, men kunne ikke se antydning til lys .

Add a comment or suggest edits.

Commentaires

Articles les plus consultés