Reoler til bil

Vi tømmer vårt lager for stålreoler i dybde 5mm, med skuffer, plukkrom eller hyller. Så langt lageret rekker. Mål 875x610x515mm (LxHxD) Inneholder skuffer, hylle i toppen med stoppkant og . HELT NYE OG UBRUGTE REOLER - KOMPLETTE MED ALT TILBEHØR - HAR ALDRIG VÆRET SAMLEDE ELLER MONTEREDE.


DANSK produceret bilreoler med markedets mest fleksible rumlighed og indretningsmuligheder.

Planlegg innredningen for en effektiv løsning (Artikkel). Husk ved måltaking at veggene i bilen ikke er loddrette - i motsetning til de fleste bilreoler. På en enkel og rimelig måte kan du bygge dine egne hylle- reoler til bilen (evt. til lager, verkste boder etc.) - med NSI-hyller.


Systemet er fleksibelt og robust - og kan tilpasses din bil og dine behov. Bil , MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy. God kvalitet til lave priser.


Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her.

Europris - Mer til overs. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den. Skal du eksempelvis oppbevare veldig tunge ting, f. Jernreol til varerbil, Toyota, Reol i jern md træhylder til at sætte bagi varervogn. Der er flere forskellige muligheder i vores bilreol 1system - blandt andet almindelige bilreoler uden plastkasser, bilreoler inkl. Vi leverer hele systemet samlet, så det er klar til montering i bilen i samme . Vi kan levere nye stålreoler til yderst fornuftige priser!


Reoler til varebil, Super tilbud! Kvalitets stålreoler fra 5. Vi sælger disse brugte reoler til rimelige priser. Vi har ofte indretning til biler på lager. Vi tilbyder at montere anhængertræk med fast krog: kr.


Nordrive tagbøjler incl . Dette gir stor styrke, lav vekt og lang holdbarhet. Standard farger er lys grå sidevanger og røde hyller. Toolpack leverer bilinnredning spsialtilpasset ditt yrke.

Kennet Johnsen viser rundt i den kjølige hotellhallen, hvor det er satt opp nye reoler. Easypack har perforerte sidevegger som kan brukes som .

Commentaires

Articles les plus consultés