Parduodu pirti nusikelimui

Rąstiniai namai, pirtis , vasarnamiai. Parduodu nebaigta statyti rastini nama 10x12m. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Rastai sausi,nuzievinti. Skelbimas įdėtas naudojantis m.

Galima primontuoti ir terasą. Laukinės durys medinės, vidinės iš stiklo. Rodyti visus rezultatus 1. Lauko pirtys , lauko pirčių įranga, reikmenys ( parduoda , siūlo) Panevėžyje skelbimas: Platesnė informacija telefonu.


Apžiūrėti galima Panevėžio rajone. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi!

Nemokami skelbimai kiekvienam! Skubiai parduodamas garazas Garliavoje St. Kaitintuves sienu izoliacijai panaudota padidintos varzos vata su folija.


Pecius pagamintas pagal suomiska technologija kartu su 50l vandens talpa. Kambarių skaičius: pagal pirkėjo. Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau tūkstančiai skelbimų laukia Jūsų. Ir kodėl gi ne tavo, tai paprasta ir 1 nemokama!


Pirties matmenys: 4m-7m. Jūs turite daug produktų ar. PARDUODU RĄSTINĮ NAMĄ SU MANSARDA NUSIKĖLIMUI ŠIRVINTOSE. Rąstai, langai, gegnės ir stogas tvarkingi.


Namo išmatavimai 8m x 10m. Išorė – šaliuotė, vidus – tinkuotas. Viskas parduodama su namu. Norintiems patikrinti rąstų būklę, skambinkite, bet kada galėsime .

UAB Favorica yra stambi rąstinių pastatų gamybos įmonė, jau virš metų teikianti savo paslaugas ne tik Lietuvos bet ir kitų Europos šalių (Vokietija, Lenkija, Prancūzija, Norvegija ir kt.) rinkose. Gaminame įvairios paskirties rąstinius pastatus: rąstinius namus, rąstines pirtis , sodybas, . Natūrali apdaila: rąstinei pirčiai nereikia papildomos apdailos, nes natūralus .

Commentaires

Articles les plus consultés