Parduodami sodai kauno rajone lapese

Parduodamas arų, sodas , Didžiosiose Lapėse ,. NEMOKAMAS PREKIŲ PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE ! ILTNAMIS DAČNAJA EKO SU 4mm POLIKARBONATO DANGA, 3X4m, 12m- 2Eur. Skelbimai, kuriuose parduodami namai - Aruodas. Namai, kotedžai, sodai , Lapėse skelbimai.


Sodo namai kauno rajone skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Nekilnojamas turtas Lietuvoje. Pardavimas, nuomos pasiūlymai. Išsirink svajonių namus! Sodas - Sodyba, Joniškė. Pirmajame aukšte yra kambariai (viso kv. m), virtuvė (kv. m).


Antrajame – du kambariai (kv. m), taip pat yra kv. Internetas - Teo šviesolaidis. Netoliese viešojo sustojimo stotelė, PC Maxima. Bendras namelio plotas – kv.

Yra wc, mini virtuvėlė, sandėliukas, lauko terasa. Namas parduodamas su daliniais baldais. Vidaus būklė – remontuotinas. Taip pat kaimas minimas XIV a. Sklypas yra Barsūniškio - Dvaro - Parko gatvių sankirtoje.


Apribojimas-elektros linijų apsaugos zona,kurią galima požeminiais kabeliais paslėpti po žeme. Kauno miesto centro km. Tinka ir komercinei veiklai.


Didelis pasirinkimas įvairiausių sodybų poilsiui ir pramogai. Girdejau gandus kad lapese kazkokiuose pruduose galima zuvies pagaut, bet tik gandus Nustebęs Pats tiksliai zinau. Paprasciausiai netoli mariu mano sodas ir kai masinos neturejau nebuvo kur dingt, teko mirkt mariose.


SB Pempyne, sodo sklypas standartinis 6a. Rajonas: Didziosios lapes. Sklypo paskirtis: Sodininkų bendrijų.

Commentaires

Articles les plus consultés