Parduodami namai kaune ir kauno rajone

Vilniuje parduodami namai Kaune namai NT žemėlapyje. Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Bufret Lignende Oversett denne siden Mes esame Švaros namai Kaune , Panerių g. Teikiame skalbimo paslaugas verslui ir privatiems klientams su pristatymo paslauga Kauno rajone.


Darbo laikas: I - V 9-val.

Gyvenamasis namas Kauno r. Pirkciau kolektyvini soda su nameliu arba tik sklypa Kaune arba Kauno rajone. Parduodamas namų valdos sklypas Naujasodžio k. Nekilnojamojo turto paieška Kaune : žemėlapyje, gatvėje, pagal konkretų adresą. Informacija apie Kauno miestą, nekilnojamojo turto objektus, gyvenamuosius namus, butus. Kėdainiuose, Kėdainių r. Konsultacijos parduodant nekilnojamą turtą.


Mūrinio namo dalis su privačiu žemės sklypu, Neveronys, Kauno raj.

Už buto kainą parduodama mūrinio namo dalis su privačiu žemės sklypu. Tai puikus pasiūlymas norintiems gyventi erdviame būste ir turėti savą kiemą. Būstas tvarkingas, visur sudėti plastikiniai langai, neseniai įvestas dujinis šildymas. Kauno projektai - parduodami naujos statybos kotedžai, namai ir butai kaune ar kauno rajone. Platus objektų, butų skelbimų pasirinkimas geriausiomis sąlygomis.


Jei namas netoli miesto, čia susisiekimas greičiausiai bus patogus ir su gerai išvystyta socialinė infrastruktūra. Dabar net ir nuo miesto centro nutolusiuose rajonuose nebe problema surasti darželį, mokyklą, prekybos centrus, ligoninę. Išskirtiniu privatumu, kokybe, erdvumu ir jaukumu pasižymintis nama.


NAMAS ŽALIAKALNYJE UŽ PUSĖ RINKOS KAINOS INVESTICIJAI ARBA ĮSIRENGIMUI . Namas , Kaunas, Kalniečių g. Ringauduose, Kauno rajone. Sodybą sudaro ha teritorijos, su tvenkiniu, sutvarkytu gerbūviu. Sodyba aptverta, filmuojama, saugoma.


Sodyboje yra du pastatai, vienas iš jų 2kv. Namai nekilnojamasis turtas - Skelbiu.

Commentaires

Articles les plus consultés