Naudoti motoblokai is vokietijos

Kodėl būtent patariame rinktis šį motobloką -kultivatorių : 1. Patikimas gamintojas - Agrotech Vokietija. CE kokybės sertifikatai. Varomas tiesiogiai per reduktorių, sankaba.


Sustiprintas špyžinis reduktorius, reduktoriuje rimta grandinė. Suteikiama garantija 24mėn.

Garantinis ir pogarantinis . Naudoti motoblokai yra puiki išeitis norint nusipirkti pigų motobloką. Perkant naudotą motobloką nusipirksime daug geresnį prietaisą nei už tą pačią kainą naują. Domina žemės kultivatoriai, motoblokai ? Nauja MOTOBLOKAS WEIMA SU ZOLIAPJOVE ,VAGOTUVU IR BULVIAKASE.


Patrauklūs pasiūlymai įsigyti kokybišką žemės ūkio techniką jūsų regione. Aschaffenburg, Vokietija. KIPOR motoblokai iš Vokietijos , naudoti KIPOR motoblokų ir kitų mašinų pardavimo skelbimai iš Vokietijos — Autoline Lietuva.

Motoblokai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Moto purentuvai mini kultivatoriai didelis pasirinkimas. Naujausi pasiūlymai, geriausios kainos. Dažnos akcijos, kaina internetu pigiau. UGRA gali padėti atlikti visą eilę ūkyje svarbių darbų: apdirbti žemę, nupjauti žolę, sodinti ir kasti bulves, laistyti, pervežti nedideli kroviniai, o žiema, išvalyti sniegą.


Tad norėčiau įsigyti motobloką šiam reikalui, tik mano randama informacija apie tos technikos teikiamą naudą prieštaringa. Gamintojas: ASTOR ( Vokietija ) Variklis: Benzininis 5. Mane domina motobloko galimybės arti žemę, kaip ar nebuksuoja toks agregatas, ar sunku naudotis ir t. Kiek žinau gana efektyvūs žemei dirbti kultivatoriai,. Kultivatoriai ir motoblokai internetu gera kaina. Pristatymas visoje Lietuvoje. Jo pagalba apdirbama žemė, pjaunama žolė, sodinamos ir kasamos bulvės, palaistomos pasodintos agrokultūros, pervežami nedideli kroviniai, o žiema, . UAB Swedish transport technics - viena didžiųjų sodo technikos platintojų Lietuvoje.


Ankstyvą pavasarį pats metas pamąstyti apie sodo ir daržo darbus. Kaip kibsime į juos: tradiciniais įrankiais – kastuvu, kauptuku, grėbliu ar pasitelksime smulkiąją ūkio techniką – motobloką ar mini traktorių? Sunkesnis ar lengvesnis?


Universalus sodininkų ir daržininkų talkininkas – motoblokas.

Commentaires

Articles les plus consultés