Kotedzai siauliuose

Namai, kotedžai , sodai Šiauliuose skelbimai. Nekilnojamas turtas Lietuvoje. Pardavimas, nuomos pasiūlymai. Išsirink svajonių namus!


Parduodamas kotedžas Šatrijos g. Nauji kotedžai Šiauliuose. Puikus pasirinkimas už gerą kainą. Hit enter to search or ESC to close. Kotedžų projektai, UAB. Krepšelyje nėra produktų.


Išskirtiniai naujos statybos. Patikslinti paieškąUždaryti. Jau REZERVUOJAMI naujai statomi kotedžai Šiauliuose. BENDRA INFORMACIJA: Adresas - Jotvingių g. Bendrasis plotas - 1kv.


PARDUODAMAS NAUJOS STATYBOS KOTEDŽAS ! MEDŽIAGOS IR APDAILA: - Sienos iš dujų . Daugiabutis gyvenamas namas ir kotedžai Šiauliuose , Vytauto g. Gyventojams buvo pasiūlyti 1-kambarių butai keturių aukštų daugiabutyje su požemine automobilių aikštele bei 4 . Butai parduodami su daline arba pilna apdaila. Pagal Jūsų pageidavimą statytojas atliks visus vidaus remonto darbus. Statybos bendrovė stačiusi šį pastatą turi ilgametę patirtį namų statybos srityje ir pastatų statybai naudoja tik aukščiausios kokybės . Domina parduodami kotedžai Šiauliuose ? Jei bute jums darosi per ankšta, tačiau svarstote, kad individualus namas – gal kiek per daug, yra dar vienas variantas – tai kotedžas. Ruošiatės įsigyti Šiauliuose naują būstą, tačiau baiminatės apsigauti dėl jo kainos. Vis neapsisprendžiate, kuriame miesto rajone geriau įsikurti.


Ir galiausiai, nežinote — pirkti butą, kotedžą ar namą. Jau rezervuojami naujos statybos kotedžai Medelyno g. Klaipėda, Palanga, Gargždai, Šilute, Šventoji. Namo energinio naudingumo klasė . Savas būstas nekilnojamo turto agentūra Šiauliuose , butai.


Namai pardavimui Šiauliuose. Pirmame aukšte šildomos grindys,. Sodybos pardavimui Šiauliai.

Commentaires

Articles les plus consultés