Tynn tv benk

Velkommen til Trademax for et bredt utvalg av mediemøbler! Gi TV-en et hjem med et svært rimelig TV-møbel! Har du også lyst til at det skal se bra ut, så sitter du igjen med et ganske tynt utvalg, selv om det finnes en del smarte løsninger der ute. Velg her blant størrelser, stilarter og farger.


Her balanserer tv-en din på stram Eveline! Og det er en strålende Eveline med fantastiske linjer og detaljer,.

Store, flotte skuffer som er tynne og slanke. Eveline er også utstyrt med fjernstyrt LED - lek med forskjellige farger og gjør stua til en morsom og spennende opplevelse! Må derfor feste en forsterkende plate, men denne kan jo plasseres inne i boden. Er grønn på dette området, og lurer derfor på følgende?


Av den grunn ønsker vi nå å hedre denne underholdene flate skjermen på sin egen pidestall: Tv - benken ! Og det beste av alt er at det kan gjøres på lavt budsjett. Med utgangspunkt i en enkel IKEA BESTÅ tv - benk er det kuttet til en tynn finér plate som er lagt oppå benken og brukt som bakvegg. Det er ikke det vi prioriterer å bruke penger på her i huset akkurat nå ihvertfall.

Selv om TV -ene blir tynnere og smartere, så er det fremdeles en del utstyr som kommer med underholdningsboksen. For det tredje så går det an å skaffe seg tv benk og Støtte for tvn :) UpAndComming: Sitat fra: kennyo på 14. Snuser litt på flatskjerm , har plass til både og 4 MEN: Der tv'en blir hengende, er det kun en tynn skillevegg i gips, uten stendere der tv'en evt. Disse skjermene veier jo 30 . TV-en bør altså stå eller henge slik at alle i sofaen har fri sikt til skjermbildet, uten å få kink i nakken.


Jo større skjermen er, jo bredere blir den. En 65″ TV er ganske nøyaktig 1centimeter bred. TV - benken er kjøpt fra Roomog du finner den her . I noen tilfeller er også sokkelen eller føttene veldig brede. Kult at de klarer å gjøre den så tynn , men løsningen gjør at det blir masse synlige kabler med mindre man bruker en benk. I dørene har vi saget ut hull slik at det gjenstår en tynn ramme, for deretter å kle dem med høyttalerstoff.


Vi er strålende fornøyd og tv benken fungerer akkurat slik vi ville. Alt av “rot” er stuet bort og dørene kan alltid være lukket. Det aller beste er kanskje at den ser riktig så kjekk ut også.


Lekker og moderne New Amsterdam tvbenk. Tvbenken har en åpen utforming som gir god lufting til alle dine elektriske komponenter. Hylleplatene er produsert av eik og komplementeres av et stilig rammeverk i børstet rustfri stål.


Kan maks være 170cm bre og må minst være 45cm djup, må også være helt hvit.

Har funnet den perfekte benken, men det er såklart ingen så sender den til Norge. Har sett på det eg kan komme på av nettsider, men finner ingenting som likner.

Commentaires

Articles les plus consultés