Tilbords

Hos oss får du kvalitetsvarer til kjøkken som passer den kresne og matinteresserte. Med vår miks av norske og internasjonale merkevarer, har vi flotte gaver til alle . Vi gir deg nyheter, gode tilbu. Bedriften selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter.


Tilbords , Bergen, Hordaland. Kjeden har 1butikker over hele landet, mens hovedkontoret ligger i Bergen.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bergen Storsenter finner du stor bredde i serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler og tidsriktig interiørpynt. Inspirasjon til et spennende hjem. Vi vet at du gjerne vil ha noe å velge i når du skal kjøpe noe nytt til hjemmet - enten det er til fest . Noen av produktene finner du kun hos oss, mens en del er godt kjente merkevarer. Vi selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter.


Dere kan få hjelp til å sette opp bryllupsliste, eller lage den selv her på nettsiden vår. Vi fører både Hardanger- og Ameta-bestikk i mange ulike design, så alle skal finne et som passer.

Vi har serviser og glass til alle anledninger. Hos oss finner du også godt utvalg i kjøkkenutstyr og panner. Og for å sette en ekstra spiss på oppdekningen har vi lys og . Kampanjevarer med opptil rabatt. Vi fører serviser, bestikk, glass, kjøkkenutstyr, interiør, lys og servietter. Julen nærmer seg med stormskritt, så hvorfor ikke benytte deg av anledningen og få medlemspris på julegavene her?


Der er også en fin mulighet til å skaffe seg det du mangler for høytiden - enten du trenger en ny kjele, fylle på serviset eller vil friske opp julepynten litt. Fast medlemstilbud: rabatt (gjelder ordinære varer). For å få rabatt må ditt medlemskort eller Kredittkort for medlemmer fremvises ved betaling. For å få bonus må ditt medlemskort være aktivert og trekkes i betalingsterminalen ved betaling. Finner du ikke det du leter etter, så bare spør.


Vi strekker oss langt for å skaffe det du måtte ønske! SØR, benytt inngang C for korteste vei . Ikke bare på bordet, men også i hyllene og på kjøkkenet. Og vi mener fornyelse i videste forstand. Selvsagt visuelt og estetisk – at det tar seg pent ut.


Men også bruksmessig, for eksempel nye . Share This Story, Choose Your Platform!

Tilbudet gjelder fra og med onsdag 29.

Commentaires

Articles les plus consultés