Skattkammeret haugesund

Kirkens Bymisjons hangout og sportsbibliotek, der. Her kan barn og unge låne sportsutstyr helt gratis! Daglig leder, Barbro Ringstad forteller at her kan alle komme – uansett alder for å låne sportsutstyr. Hva vi kan tilby: 0-år: Åpent lekerom 3-år: Annenhver søndag, storsamling . Det er gøy med så mye pågang, smiler prosjektkoordinator Barbro Ringstad.


Vi merket det med en gang vinterstedene åpnet. Vi låner ut alt av sport og fritidsutstyr i opptil uke om gangen. Vi holder også gratis kurs og aktiviteter gjennom året! Leder Gunn Marit Bjelland syns det var utrolig kjekt å bli . Hero Haugaland Mottakssenter ønsker at beboerne skal ha et best mulig utvalg av utstyr tilgjengelig slik at de kan delta i fritidsaktiviteter på Haugalandet.


Her er det slik at man kan sette inn saker og ting man skal kvitte seg me men som man tror andre kan ha nytte av. Så kan andre besøkende kanskje finne noe de har bruk for og ta dette med seg. De skal låne ut mye forskjellig sportsutstyr helt gratis.


Ordfører Roald Aga Haug var. Gjennom dette tilbudet får barn . Tekst: Jorunn Busk Foto: Hanne Høyland. Målet er å få ungdommer ut i både sosial og fysisk aktivitet. Nå har vi også fått laget til en åpen møteplass vi kaller hangout, med sofaer, TV og Playstation.


Mini-konsert med Espen Fernando. Få en unik forsmak på splitter nye låter. Utstillingene med soverom, stue og kjøkken, sammen med skomakerverkste skolestue, . Det blir derfor en sammenkomst for n. Bokhandlerfaget holdes i hevd og den litterære fanen blafrer i vinden.


Haugesund Libris har sin egen sjarm og bøtter av sjel. Hos Jan og Dyveke er det bøkene som spiller hovedrollen. Et godt, gammeldags skattkammer for bokelskere.


Det er ikke alle bokhandlere som vier et helt vindu til bøker . Finalekandidaten har skapt et funksjonelt og lekent hjem, der barna kan boltre seg i eget. Dette er en hang out og utstyrssentral, der barn og unge opp til år kan låne gratis utstyr til sport og .

Commentaires

Articles les plus consultés