Parafino proceduros kaina

Kosmetikos srityje parafinas pradėtas naudoti norint pagerinti odos ir nagų būklę. Rankas ar kojas panardinus į specialią vonelę, oda padengiama parafino sluoksniu, šiluma padeda plėsti poras, suintensyvinti prakaito . Neaparatinės veido procedūros. Oda tampa ilgam elastinga ir švelni.


Prieš pradedant parafino terapiją rankoms ar kojoms, pirmiausia, galūnės nuvalomos šveičiamuoju kremu (pilingu) , kurio metu pašalinamos negyvos odos ląstelės, taip užtikrinant, kad poros lengviau . SPA, grožio studijos, sveikatingumo centrai, estetinės odontologijos klinikos, plastinės chirurgijos klinikos, šokių, kovos menų, jogos studijos - visa tai ir dar daugiau viename portale.

Suteiks jūsų odai švelnumą. Paslaugos kodas, Paslaugos pavadinimas, Kaina eurais. FMR gydytojo konsultacija (be siuntimo), 136. Logoterapeuto konsultacija (be siuntimo), 1 59.


KINEZITERAPIJOS PROCEDŪRŲ GRUPĖ. Kineziterapija salėje: 3. Kvėpavimo gimnastika (individuali), 68. Vilniaus reabilitacijos ir slaugos centre „Gemma“ atliekamos parafino terapijos procedūros trukmė min.

Pirštinės, kojinės, nuolatinis ėjimas, rankų darbas vargina. Pamaloninkite savo kūną malonia procedūra. PARAFINO VONELĖS, KAINA , KAINA SU NUOLAIDŲ KORTELE. Gydytojo reabilitologo konsultacija. Parafino terapijos procedūrų kaina : kartas €. Psichologo konsultacija.


Prabangi, stangrinanti, švytėjimo teikianti procedūra LUMAFIRM su „Pevonia“ kosmetika. Vonelė taip pat gerina kraujotaką, skatina medžiagų apykaitą ir odos sluoksnio atsinaujinimą. Puoselėkite gerą savijautą ir kūno grožį. Grožio paslaugas greita ir patogu įsigyti internetu! Gerina odos švelnūmą ir glotnumą.


Vienas iš seniausių plaukų šalinimo būdų. Veiksminga ir mažiau skausminga procedūra , mažiau traumuojama oda. Ypač rekomendojama tiems, kuriems plaukas įauga po oda.


Taipogi idealus metodas alergiskiems zmonėms. B granato vaisių ekstrakto, hialurono rūgšties, vanilės medžio vaisių ekstrakto. Procedūra atliekama įvairiose kūno vietose.


Taigi, visų pirma aš supratau, kad norėčiau dar daugiau malonaus kvapo, negu jo suteiks jau ir pati parafino proceduros eiga.

Kur gauti to skanaus kvapo, kai nori kad parafino proceduros kaina neišliptų iš tų rėmų, kuriuos tu jau esi nubrėžusi prieš tai? Puikiai tinka smilkalai – jie tiesiog visada, beveik . Kauke suteptos plaštakos merkiamos į parafino vonelę. Pastaba: Nagų lakavimas neatliekamas. Rekomenduojame nelakuoti, kad naudoti produktai dar geriau sustiprintų nagus.


Visapusiškai rankų priežiūrai! Mielosios, galėsite pasilepinti manikiūru su ilgalaikiu geliniu lakavimu ir SPA procedūra – parafino vonele ŠILKINĖS RANKELĖS – grožio salone DEIVĖ IZIDĖ Klaipėdoje.

Commentaires

Articles les plus consultés