Nsb priser

Her finner du informasjon om ulike typer togbilletter, priser og rabatter. Finn den billetten som er riktig for deg her! Du finner også informasjon om NSB -appen, togreiser i utlandet og arbeider som utføres på jernbanen. Velg reise eller kjøp periodebillett og andre typer billetter som interrail, gruppereiser eller kundekort.


Her kan du kjøpe togbilletter.

At det kan være trangt om plassen på togene til NSB , har Dinside omtalt tidligere. Da Dinside sammenliknet priser hos SAS og Norwegian mot NSB for noen år siden, kom NSB dårligst ut. Men til Gardermoen kan NSB derimot være et . Se alle våre billetter og priser for T-bane, trikk, buss, båt og tog i Oslo og Akershus. Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på NSBs tog i Oslo og Akershus. Det er ikke pristillegg på nattbussene.


Reise utenfor Oslo og Akershus eller med andre enn Ruter og NSB ? Ruter og NSB samarbeider med fylkeskommunen, som har sagt at de vil ivareta pendlertrafikken.

De gir økonomisk støtte på disse reisene, og derfor ligger prisene her under standard NSB - priser , forklarer Myhre. Han sier det ikke er direkte ulovlig å dele opp billetten, men NSB har likevel valgt ikke å . Tur-retur-Billett Flåm - Myrdal - Flåm. Enkeltbillett Flåm - Myrdal eller Myrdal - Flåm.


For voksne passasjerer uten barn er det alltid billigere å reise med NSBs lokal- eller regiontog enn med Flytoget. To voksne som reiser sammen betaler 3kroner hos Flytoget, og 1hos NSB. Honnør-reisende får halv pris både hos Flytoget og NSB.


Tilbudet gjelder for NSB kunder som har periodebillett og som i tillegg ønsker periodebillett for buss i Østfold. Tilbudet er uavhengig av reisestrekning, dvs at det gjelder også ved lokale reiser i Østfold. Mobilbilletten kan også benyttes på TIMEkspressen innenfor Østfold. Fellesbillett for buss⁄tog gjelder på alle lokale . DNT-medlemsrabatt på forsikringer i Gjensidige.


Vi tror at gode fritidsopplevelser blir enda bedre hvis vi føler oss trygge og godt forberedt. God planlegging inkluderer derfor også utvalgte . Sammenlign priser på Watercool Heatkiller NSB Rev. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Politikk og samfunn: NSB ! Et statlig eid firma som ikke klarer å holde togene i rute. Stadig er det feil på signalanleggene eller kabler som brenner over, tekniske feil på togene. Sist men ikke minst, togene tåler ikke snø og kulde.


Snøen blir virvlet opp i . Hvis du er student og kjøper månedskort hos NSB kombinert med studentmånedskortet til Ruter, betaler du sannsynligvis overpris. Derfor ligger prisene her under standard NSB - priser. Men for å få den rabatten, må reisen begynne og slutte i Ruter-land.


Gjør den ikke det, må du betale standard NSB-tarif for hele turen. Vi har den samme situasjonen i Trøndelag. Trøndelagsfylkene subsidierer også billetter, det betyr at det er kroner .

Commentaires

Articles les plus consultés