Norrgavel vintage norge

Vårt företag drivs framåt utifrån ett humanistiskt, ekologiskt och existentiellt perspektiv. Norrgavel tillverkar Svanenmärkta trämöbler, designmöbler. Vintage -varer og nye i retro-stil, samt nye møbler som er lettere inspirert av formspråket eller materialbruken den gang.


Folk er veldig opptatt av vintage , både når det kommer til klær og interiør. Det gjelder også når det kommer til interiør i tre. Det som virkelig er trendy nå er å mikse gamle vintage.

For more than a century our mindset is circulatory. Everything prodced will return to nature and all our products contain natural materials and are Swanmarked (EU-Ecolabel). Environment and ecology is part of our sustainable values. De produserer moderne klassikere i høy kvalitet.


LES OGSÅ Vinterlige blåtoner. Bildegalleriet fortsetter etter annonsen! I forrige uke åpnet de sin første butikk i Norge. Box 6-panel websida start_massiv.

Rea i alla våra butiker! Göteborg er våre næreste shopping-storby med femhundre butikker innenfor fem minutters gange. I byen finner du en blanding av varehus, designbutikker, vintage , gågater og mange koselige små butikker.


Vintagemøbler i kombinasjon med interiørnyheter hentet fra Göteborgs butikker – blandet med personlige ting. På mornarna lyser solen rakt in i vårt sovrum och jag älskar att vakna. Nordic BedroomBedroom Remodeling Norge Green BedroomsMaster BedroomsInterior DecoratingInterior DesignScandinavian InteriorsDream Bathrooms . Jeg har lenge tenkt jeg skulle lage et innlegg og kose meg med. Og vips - kom jeg over nyheten om at møbelprodusenten, som tidligere bare hadde utsalg.


Danmark og Sverige nå har åpnet butikk i Norge ! LEMPI romduft i glassflaske med pinne fra Skandinavisk. Grønne planter er en trend på full fart inn i Norge. Ida Magntorn har fotografert og skrevet om hjemmeinnredning i fem av verdens storbyer til boka Urban Vintage.


Helt unik er også frisørsalongen Hope Hair, som er Norges eneste økologiske frisør og sertifisert som klimanøytral i henhold til Kyoto-avtalen. Et besøk hos Flashdance er et must for alle som digger vintage og design. Butikken drives av Monica Johansen, som tidligere jobbet som lærer, men som med .

Commentaires

Articles les plus consultés