Navneskilt til hund

Søker du en navneskilt til hund ? Våre navneplater til hunder er laget av 1 rustfritt stål i beste kvalitet. Graveringen er dyp, godt synlig og soli som gjør at du har glede av navneplaten lenge. På navneplaten til hunden kan du gravere: Hundens navn og eierens telefonnummer, og i tillegg et annet nummer eller adressen på baksiden. De fleste hunder er i dag chip-merket, men det er likevel viktig med enkel identifikasjon om din firbente venn skulle komme på avveie.


Vi har fri frakt på ID-brikker!

ID-brikker sendes direkte fra vår gravør og kommer IKKE samme forsendelse som eventuelle andre produkter du bestiler av oss samtidig. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Og verdens største Hunter Shop in Shop. Det finnes mange ulike typer hundeskilt.


For det første kan hunden ha et personlig navneskilt som er festet på halsbåndet. En del hundeeiere vil å ha skilt som kan formidle informasjon til forbipasserende, for eksempel skilt med teksten Vokt dem for hunden ! Ikke luft hunden din her! Vi tilbyr et svært stort .

Hundeskilt Solid messingmerke med festering for enkel montering på hundens halsbånd. Merk hunden din med navn og telefonnummer og du høyner sjansen betraktelig for at den skal komme tilbake dersom den skulle bli borte. En rimelig og enkel forsikring av kjæledyret ditt! Størrelse: mm Leveringstid: Normal . Fressnapf, Europas største detailhandelskæde for kæledyrsartikler, har et stort udbud af dyreartikler og dyrefoder til lave priser. Hos Fressnapf får De altid kvalificeret hjælp og vejledning til pasningen af Deres kæledyr.


Her finder de gode tilbu rådgivning, serviceydelser og meget mere. Her anbefaler vi, at du vælger et navneskilt til hunden , som kan graveres på begge sider. Når hunden løber rundt eller bevæger sig,.


Noen som vet hvor man får sånt billig nå om dagen? Sist jeg kjøpte er vel minst fem år siden, og de nettsidene finnes ikke eller så er alt endret. Det er lovpligtigt for alle hunde over uger at bære hundetegn. I Kirstens dyrebutik finder du Danmarks største udvalg af billige hundetegn. Du kan vælge imellem messing og stålhundetegn, samt aluminimumshundetegn i mange forskellige farver og størrelser.


Du kan bestille så mange hundetegn du ønsker uden ekstra . Velg blant mange forskjellige tegn og farger når du skal ha navneskilt til din firbente venn. Du velger hvilket tegn og hva som skal graveres på det.

Begge sider kan graveres. Ring til å feste petscribe til halsbånd , nøkkelknippe o. ID Brikke Hund : Har du en litt eventyrlysten hund som kan finne på å ta seg en liten ekspedisjon på egenhånd? Bestill en ID Brikke til hunden din og gjør identifiseringen litt enklere dersom oppdagertrangen ble for stor.


Personlig halskjede med navneskilt ! Her har du et halsbånd som er både stilig og behagelig for hunden din. Det sitter komfortabelt rundt halsen og sølvspenne som lar deg justere størrelsen til å passe hunden din. Gjør halsbåndet ekstra perso.


Hos Petworld finder du et stort udvalg af hundetegn i god kvalitet til både store og små hunde. Og det gælder også selvom hunden er chippet. Ifølge hundeloven skal din hund bære et synligt hundetegn med ejerens navn og adresse på fra den er måneder gammel. Det er desuden en rigtig god idé at få graveret .

Commentaires

Articles les plus consultés