Leiv vidar catering

Store begivenheter sprenger ofte grensene for hva ditt vanlige kjøkken kan klare. Et dyrt alternativ er å leie lokale med servering og det hele. Langt billigere blir det å samarbeide med din lokale slakter.


Da er du sikret vakkert anrettet festmat av høyeste kvalitet. Fra vårt rikholdige utvalg kan vi sette opp varierte .

Bestillingen må være oss i hende senest dager før henting. Vi tilbyr det meste innen grillmat, og komponerer gjerne andre menyer etter ønske. Ta kontakt for uforpliktende tilbud. Hos oss i butikken finner du et stort utvalg av hjemmelagde produkter, som f. Vi leverer det meste av catering til store og . Fikenterte med brie og ristete nøtter 2. Butterdeigsbakverk fylt med reker og krepsehaler i dillkrem 3. Lefserull med ørret, rømme og ruccola 5.

Gresk salat med fetaost og oliven 6. Roastbeef med potetsalat 7. Pris per kald rett per. De leverer produkter som alltid holder høy kvalitet. De er serviceinnstilt, og har alltid gode innspill til økt salg og bedre kundeopplevelse på sine butikkbesøk. Leiv Vidar kåret til Årets leverandør i Narvesen! Kjøtt og kjøttvarer - Detalj.


Gode viner og andre gode drikkevarer hører også med til et godt måltid. Henger godt sammen og smaker akkurat som en sylte skal smake. Brasserie Fengselet Catering AS.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i. Dommerne beskriver vinneren som ei sylte med pent utseende og snitt. Vidar slakterforretning som sikret bedriften en høythengende NM-tittel. Hele slakt av urfe kommer inn til. Disse fire bedriftene sikret seg.


Urøkt pinnekjøtt , Gunnar Ruud Catering AS.

Gilde Pinnekjøtt fra Vestlandet, . Medisterkake fra Arne Børresen AS. Grove medisterkaker fra Finsbråten AS. Håndstekte medisterkaker fra Romedal Catering AS.


Utsalget ligger midt i Ringebu sentrum og tilbyr forskjellige kjøttprodukter, i tillegg har de egen avdeling for catering. Forretningen er den del av et.

Commentaires

Articles les plus consultés