Kubilas nuoma

Mobilaus lauko kubilo nuoma su pristatymu. AKCIJA: LAISVAS KUBILAS šį savaitgalį. Penktadienis - sekmadienis - EUR para. PARA EUR) Švenčių dienomis kaina sutartinė. Sodybos nuoma su pirtelėmis.


Eur, mažesnių 2- 2Eur parai.

Pirties ar kubilo nuoma val. Su kiekvienu klientu kaina derinama asmeniškai. Puikiam savaitgaliui, ar atsipalaidavimo vakarui - pirtis, kubilas su Jacuzzi ir LED apšvietimu, ant ratų Jūsų kieme, sode, prie ežero ar upės! Didžiausias kubilų nuomos centras Lietuvoje! Galimybė pasiimti patiems (užtenka B kategorijos, reikalingas automobilis su kabliu).


Nuomojam kubilą, kuriame įmontuota masažinių burbulų sistema ir LED spalvotas apšvietimas. Tai puikus būdas atgauti jėgas po darbų, smagiai praleisti laiką su šeima, draugais, kolegomis ar atšvęsti gimtadienį. Mūsų paslaugos – vertinantiems kokybę.

Mūsų stiprybė – gausus patenkintų klientų būrys! Neturite savo sodyboje pirties, arba jos nėra ten, kur nutarėte švęsti asmeninę ar kolektyvo šventę? Tai ne problema Mes siūlome Mobilią Pirtį (sauną), pagamintą iš medienos, panoraminiu stiklu, su pilnai įrengtu vidumi ir . Mobiliojo kubilo su LED sistema ir jacuzzi nuoma Marijampolės apskrityje. Tai – medinė statinė su karštu vandeniu. Kubile telpa iki žmonių.


Kaitinamasi tokioje pirtyje sėdomis arba pusiau atsigulus, atidžiai žiūrint, kad širdies plotas liktų virš vandens. Viena iš svarbiausių sąlygų – medinė statinė turi būti švarioje , vėsioje ir . Apsistojus rąstinėse vilose siūlome Jums pasimėgauti karšto vandens kubilo pramoga. Tai puiki proga smagiai praleisti laiką ir mėgautis išskirtiniais malonumais vien savo šeimos ar draugų rate.


Ratuotas kubilas Švenčionių – Ignalinos rajonuose. Alytaus rajone ,mobili pirtis alytus ,kubilo info ,daugu kubilas ,mobilus kubilas lazdijų rajonas ,kubilas , pirtis ant ratų ,mobilus kubilas lazdijai ,mobili pirtis alytaus rajonas ,pramogos dauguose . Tai malonus ir sveikas laiko praleidimo būdas lauke. Vandens pramogos (siūlo paslaugas) Vilniuje skelbimas: Nuomojamas mobilus kubilas su burbulų sistema ir LED apšvietimu.


Išsinuomoti kubilą ir nuplauti jame prakaitą malonu tiek žiemą, tiek vasarą. Vienas iš didžiausių nuomos skelbimų portalų siūlantis gausų kubilų pasirinkimą.

Commentaires

Articles les plus consultés